YouSee Forum - nu også til mobiler | YouSee Community

YouSee Forum - nu også til mobiler


Omdømme 5
Hvis du indtil i dag har besøgt vores forum her på din smartphone, har du nok bemærket, at der har været plads til forbedringer.

Vi har i morges trykket på den store, grønne knap og aktiveret den mobilvenlige version af vores forum. Når du fremover besøger os på din smartphone eller tablet, er det en markant forbedret oplevelse for både øjne og fingre :)

Hvis du løber ind i uhensigtsmæssigheder eller har spørgsmål, så skyd løs!

/Ulf


4 Kommentarer

Omdømme 5
Badge +1
og jeg er så ikke enig i, at mobilversioner af websider er det rigtige til tablets, da overblikket typisk forsvinder. Er der en måde at deaktivere mobilversionen som f.eks. Wikipedia har?

Omdømme 6
Badge +4
Hej Sigvard,

Tak for feedbacken!

Det er på nuværende tidspunkt ikke muligt for brugere at slå mobilversionen fra. Vi kan dog slå mobil-versionen fra på Tablets i det bagomlæggende system, men det vil blive en generel ændring.

Vi følger lige med og overvejer mulighederne eftersom feedbacken triller ind :)

Vh

Nikolaj

Omdømme 6
Badge +4
Hej Sigvard,

Vi har lige fået lavet en ændring, så du på Tablets nu får desktop-versionen igen - vi er helt enige i, at det giver det bedste overblik når det gælder Tablets.

Inden længe bliver det muligt selv at vælge, om Forum skal vises som mobil- eller desktop version.

God weekend!

Vh

Nikolaj

Omdømme 6
Badge +4
Hej alle,

Vi har netop lavet lidt ændringer på mobilversionen - disse består af følgende:

1. Det er nu muligt at vælge mellem mobil-versionen og desktop-versionen. Dette kan du gøre i bunden af siden på din telefon.

2. Vi har tilføjet "seneste indlæg" under kategorierne. Dette skal gøre det lettere for tilbagevendende brugere at få et overblik over den seneste aktivitet :)

Vh

Nikolaj

Besvar