Netflix er nu del af Bland Selv-universet | YouSee Community

Netflix er nu del af Bland Selv-universetVis første besked

61 Kommentarer

Jo men der er jo også alm husejere, som ikke er en del af antenne foreninger
Omdømme 7
Badge +7
Ja, det er der da, de betaler også højere priser. Storkunder (antenneforeninger) får pæne rabatter.
Ja og sådan en er jeg.
Så allerede der, er der nogen som kan få Netflix gennem yousee billigere end mig
Jeg har desværre samme problem som 2 brugere ovenfor, nemlig at jeg får "ukendt fejl" når jeg forsøger at få gang i Netflix via bland selv på yousee.dk/netflix-signup. Jeg har nu talt med 5 forskellige medarbejdere hos YouSee og hver gang får jeg at vide at "det vil virke imorgen" men det virker fortsat ikke, og jeg er ved at være træt af det. Er der nogen her der ved hvordan problemet løses eller kan henvise til en afdeling eller medarbejder i YouSee som er i stand til at løse problemet ? På forhånd tak for hjælpen
Omdømme 1
Som kontakt person for en Grundejerforening til yousee får jeg ofte informationer fra yousee om forskellige nyhedder der skal vidergives til grundejerforeningen.

I dag kom så en mail om blandt andet hvilke streaming tjenester der var mest populære i bland selv pakkerne, her lå Netflix som er den populæreste streamingtjeneste i Danmark blot på en 4. plads hos yousee bland selv kunder.
Hvorfor tror yousee den ligger så langt nede på listen hos dem, det siger sig selv at når man skal avlevere op til 17 kanaler for Netflix med den store pakke så vælger folk at købe den igennem netflix.

Lad os nu få samme antal point for de forskellige streaming tjenester uanst hvilken pakke man har.

Leif
Omdømme 7
Badge +7
Netflix vil have det som det koster, de giver ikke rabat, derfor skal der bruges det antal Points som der skal i de enkelte bland selv pakker, da Points koster mere i bland selv 10 end i bland selv 36.
Omdømme 1
Sikke noget sludder, for de forskellige foreninger betaler ikke samme pris for de forskellige bland selv pakker og private husstande som ikke er med i en forening betaler endnu mere.

Der kan faktisk være flere hundrede kroners forskel fra den billigste forenings grundpakke med 36 poins op til den dyre private husstands grundpakke med 36 point bland selv som ikke er med i en forening, alligevel skal de af med samme point dermed betaler de meget mere til netflix for samme pakke.

Radiomand er du ansat af yousee, detvirker nærmest sådan for det er næsten ligemeget hvad folk kommer med så står du på yousee side.

Hilsen
Leif
Omdømme 7
Badge +7
Følg med på You See FB side, så vil du kunne læse om det, der er en del spørgsmål omkring det, det er en del tid siden sidst, men det kommer sikkert til at blive stillet igen.
Omdømme 7
Badge +7
Her kan der ses et svar fra You See angående priser (Points) på Netflix.
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2333579796723899&id=111063605642207
Omdømme 1
Dir link virker ikke
Omdømme 7
Badge +7
Opslaget er blevet slettet, derfor.

Besvar