Spørgsmål

Viderestilling af voicemail uden for EU


Jeg er i USA og vil gerne have viderestillet ALLE mine indgående opkald til voicemail, men jeg kommer vel til at betale for opringning til USA og så tilbage igen når den går på voicemail. Jeg har som sagt ikke behov for at modtage opkald. Jeg vil selvfølgelig gerne engang imellem kunne sende lidt sms'er og ringe.Kan i hjælpe.
Mvh Søren

3 Kommentarer

Omdømme 5
Badge +7
Hej Sorensoren

Kunne se, du manglede et svar.

En viderestilling vil du komme til at betale for, så det vil være for at opkaldet kommer til din telefon, og derudover for selve viderestillingen.

Den billigste løsning ville nok være at slå den fra. Det kan du finde hjælp til her: https://kundeservice.yousee.dk/mobil/tjenester/voicemail/yousee

Stefan, YouSee Forum Team
Tusind Tak for dit svar Stefan.

Jeg har gjort det at jeg har viderestillet til telefonsvarer på min iPhone. jeg har så blokeret for at lægge besked på min voicemail, jeg er kun interesseret i at dem der ringer ved jeg er på ferie.
Jeg har inde på mit yousee blokeret for alle indgående opkald og fundet ud af at den stadig går på voicemail, yousee skriver selv at det er oplagt at bruge hvis man er i udlandet. Jeg Burde jo ikke skulle betale for noget på denne måde, da der som sagt er blokeret for indgående opkald. Skriv meget gerne ?
Mvh Søren
Omdømme 5
Badge +7
Hej Søren

Hvis du skal have den slået helt fra, kan du se hvordan her: https://kundeservice.yousee.dk/mobil/tjenester/voicemail/yousee

Stefan, YouSee Forum Team

Besvar