Mobilopsparing | YouSee Community
Spørgsmål

Mobilopsparing


Kan man anvende den optjente mobilopsparing, hvis man gerne vil købe en ny mobil med/på afbetaling?
Mvh Pia Dahl

5 Kommentarer

Omdømme 7
Badge +7
Vilkår for Mobilopsparing

YouSee Mobilopsparing er en fordel for dig, der har et mobilabonnement hos YouSee gennem din bolig- eller antenneforening. Når du indgår en abonnementsaftale for mobiltelefoni hos YouSee Mobil, får du adgang til 300 kr., som du kan bruge til køb af en mobiltelefon. Efter 6 måneder får du igen 300 kr. Du kan i alt opspare 600 kr. Når du har brugt din opsparing, begynder din opsparing automatisk igen efter 6 måneder.

Adgangen til Mobilopsparing gælder, så længe du har en aftale om mobiltelefoni hos YouSee, og er medlem af en bolig- eller antenneforening, som YouSee har indgået aftale med. Ved skift til et abonnement uden Mobilopsparing stopper ordningen, og der vil på tidspunktet for ophør af aftalen ikke længere være adgang til en eventuel Mobilopsparing. Det samme gælder, hvis du opsiger dit mobilabonnement.

Mobilopsparing kan ikke kombineres med andre rabatkoder som f.eks. Mobil Rabatkode. Mobilopsparing er personlig og kan ikke kombineres med anden Mobilopsparing, og kan ikke ombyttes til kontanter. Hele opsparingen indløses ved køb af ny mobiltelefon. Det gælder også i tilfælde, hvor mobiltelefonen koster mindre end beløbet til rådighed. Op til fem familiemedlemmer i husstanden kan få Mobilopsparing med et adgangsgivende abonnement. Køber du mobiltelefon i webshoppen eller i butik, bliver opsparingen aktiveret med det samme. Køber du ikke en mobiltelefon samtidigt med, at du køber et mobilabonnement, bliver opsparingen aktiveret, når dit nummer overgår til YouSee Mobil.

Du kan altid se din aktuelle Mobilopsparing på Mit YouSee

Brug af Mobilopsparing

Din Mobilopsparing kan både anvendes i webshoppen og i Yousee Butik. I butikken skal du blot fremvise stregkoden ved køb. Du kan printe koden eller bare have den med på din smartphone. For at købe mobil på afdrag skal du min. have et abonnement til 199 kr.
Kan man ikke bruge sin mobilopsparing på tilbehør i butikkerne?
Omdømme 7
Badge +7
Det fremgår ingen steder.
Omdømme 1
Badge
Hej,

Kan man ikke bruge sin mobilopsparing på tilbehør i butikkerne?

Mobilopsparingen kan kun bruges til køb af en ny telefon, og desværre ikke på mobiltilbehør 🙂

Katrine, YouSee Forum Team
hvor ser man det på min profil der er da intet der hedder mobilopsparing ?

Besvar