Køb af mobiltelefon..... | YouSee Community
Spørgsmål

Køb af mobiltelefon.....


I har et specielt tilbud på mobilkøb hvis man allerede har et abonnement hos jer og er medlem af en antenneforening. Det jeg ikke er helt med på er at I skriver abonnementet er på 0 kr. Gælder det for altid eller kun i bindingsperioden. https://yousee.dk/mobil/mobiltelefoner/samsung/galaxy-s8/#close

Der er desværre ingen hjælp at hente hos kundeservice!:(

5 Kommentarer

Omdømme 7
Badge +7
Det er er brugerforum. Hvor er det at der står Kr.0 i abb..? Der er gratis oprettelse.
Det er rigtigt at det er et brugerforum.

Jeg har prøvet hele morgenen at få afklaret spørgsmålet - f..... svært at få svar. Ingen ved noget! Mit simple spørgsmål er - skal jeg eller skal jeg ikke betale abonnementet når jeg køber en mobiltelefon, når jeg i forvejen er mobil/bredbåndskunde hos YouSee? Når jeg udfylder rubrikker på hjemmesiden, er der streg over abonnementpriser! https://yousee.dk/mobil/mobiltelefoner/samsung/galaxy-s8/#close
Omdømme 7
Badge +7
Når der på den måde købes en telefon, så skal der vælges et af de aktuelle abonementer, det er ikke nødvendigt ved kontant køb i butik.
For nærmere omkring det må det være en henvendelse til You See.
Det er ikke nødvendigvis alt der kan hjælpes med fra andre brugere.
OK. Så vidt jeg har forstået, så beholder jeg nuværende abonement ved kontant køb i en YouSee butik og jeg får fordelen ved at være medlem af foreningen i vores ejendom. Er det rigtigt?
Omdømme 7
Badge +7
Kan sige så meget, at jeg har i tidens løb haft flere telefoner, de er dog ikke købt hos udbyderen, abonementet er det samme, og min foreningsfordel er den samme med abonementet.
Telefoner kan fås billigere andre steder, så derfor købes der ikke hos udbyder.

Besvar