abonnement | YouSee Community

abonnement

  • 3 november 2015
  • 1 kommentar
  • 728 visninger

Hej

Jeg har undret mig lidt over jeg betaler 108kr når jeg har et abonnement til 99kr, hvordan kan det være jeg så betaler 8kr mere hver måned? Jeg har intet ekstra bestilt.
Der står så os min saldo er i minus 70kr, hvordan kan det lade sig gøre når jeg betaler hver måned? Så kan jeg ikke forstå jeg har minus på en konto herinde.

Venlig hilsen

Nadine Vollmer


1 Kommentar

Omdømme 5
Badge +1
Mht. dit abonnement på 109 kr., kan det være det her basis abonnement du har : https://yousee.dk/mobil/

Det koster nemlig 109 kr. pr. md. Måske det er steget lidt i pris?

Anden mulighed er, at du betaler noget gebyr oven i de 99 kr., hvis det er 99 kr. du betaler hver md. Men du burde kunne tjekke det under din Yousee konto (dine regninger / fakture), og se hvad du faktisk betaler til hver md., samt en detaljeret forklaring.

Hvorfor din konto er i minus burde også fremgå af dine konto faktura udskrifter. Har kan jeg detaljeret se hvad /  hvornår yousee trækker penge til Internet. Jeg betalte tidligere betalingsservice gebyr, men har tilmeldt mig "kort" betaling for at slippe for gebyret. Det fungere fint.

Men ellers Nadine, hvis du vil ha' en bedre forklaring / hjælp, så skal du nok kontakte Yousee's kunderservice, som ligger inde med alle oplysningerne.

Yousee Kundeservice tlf.: 70 70 40 40

Mail: http://yousee.dk/hjaelp_og_support/kontakt/mobil.aspx

Besvar