Ukendt nummer / Fup nummer


Hej...

Jeg har haft en del ukendt opkald (Kan ikke se nummeret), men da en del institutioner bruger hemmeligt nummer kom jeg til at tage telefonen i dag.. Til at starte med var der ingen lyd, men efter 10 sek. kom en engelsktalende mand til lyd og det lød som en telemarketingsvirksomhed, der var mange i baggrunden... Jeg fik lagt på efter 33 sek.

Nogen der har prøvet det samme eller ved hvad det kan være / betyde


1 Kommentar

Omdømme 1
Der sker aldrig noget ved at svare på en telefonopringning, du skal bare aldrig ringe tilbage til et nummer du ikke kender.

Den der har ringet til dig kunne godt være et svindelnummer der giver sig ud for at være fra Microsoft, og som vil have dig til at taste noget ind i din pc, så de kan oprette en bagdør i dit styresystem.  Microsoft kontakter ALDRIG via en telefon. Det kan du se på denne side

https://www.microsoft.com/danmark/sikkerhed/svindlere_udgiver_sig_for_at_vaere_microsoft.htm

Det kan jo også være  f.eks. TDC eller Yousee der har prøvet at få fat i dig, for de ringer nemlig op med hemmeligt nummer, hvilket er dybt forkastelig, da man aldrig ved om det er dem der har prøvet at ringe.  Hvis det er vigtig må de ringe igen, selvom det er irriterede. Jeg har før her i forum foreslået at hovednummeret vises, så kunder i det mindste kan se de har ringet. 

nå men videre:  På denne side kan du læse meget mere om falske fup-numre:

http://sikkerhed.tdc.dk/publish.php?id=33654

Besvar