SMSbesked blandet sammen med tidligere modtaget besked


Hej!

Jeg oplever et ret underligt problem nogle gange ugentligt når jeg SMSer. Der sker det - har jeg fundet ud af - at når jeg modtager en besked som består af mere end 1 sms fordi den er lang, så bliver den sidste halvdel af beskeden byttet ud med en besked fra min inbakke. I starten troede jeg folk skrev vrøvl til mig fordi beskederne ikke gav mening når de blev blandet. Ydermere er fejlen ofte efterfulgt af at når jeg prøver at svare, så er min besked hos modtageren tom. 

Jeg bruger standard sms-appen på Xperia z3 compact som er opdateret osv. Jeg har skrevet til support hos Sony også, men jeg forestiller mig at fejlen er på netværket, da jeg først er begyndt at opleve fejlen efter skift til TDCmobil.

Håber i kan hjælpe.

-Søren


7 Kommentarer

Omdømme 3
Hej Sqr

Umiddelbart lyder det ikke som en fejl på netværket, men mere som en fejl på telefonen. Du kan forsøge at gendanne din telefon, og du skal selvfølgelig huske at tage en sikkerhedskopi af data, inden du gør det. 

/Ajla

Hejsa jeg kan se det er samme problem jeg oplever nu. Jeg oplever det selvom jeg har fået to nye mobiltelefoner. Min nuværende mobil er en huawei p30 pro. 

 

Omdømme 6
Badge +5

:relaxed: Danni J. jeg ville høre huawei.  link her.   https://www.facebook.com/HuaweimobileDK/ De har givet en ide 

Øv det syntes jeg ikke at kunne finde 😔

Omdømme 6
Badge +5

Hvis du klikker på linket, kommer du ind på Huawei.s Facebook side.                                             Under send besked kan stille dit spørgsmål til dem. :relaxed: Er Huawei danmark 

Mange tak 😀

Omdømme 6
Badge +5

:relaxed: Det var så lidt Danni J. 

Besvar