Reparation


Hej

Jeg har en Samsung galaxy s2 som er gået TOTAL død ! Den kan ikke tænde på nogen måde, jeg har forsøgt med en anden lader, andet batteri, com. tilkobling og haft batteriet ude i 3 timer og sat det i igen, stadig ingen liv Trist humørikon Så en medarbejder i en TDC butik siger den skal til rep. MEN jeg har over 1000 billeder på den af min søn på 6 mdr. Så jeg for alt i verden ikke vil miste Trist humørikon Er der nogen som helst mulighed for at billederne kan redes inden fabriksindstilling ?

Jeg troede billederne lå på sd kortet, men det gjorde de så ikke alligevel Trist humørikon

Håber inderligt billederne kan hentes, det er helt fra han blev født til nu Trist humørikon

Nogen der ved om det kan lade sig gøre ?


2 Kommentarer

Omdømme 2
Hej Nomanni.

Jeg ved hvor træls det må være, at undvære nogle billeder, video , dokumenter mm.  Der findes adskillige programmer, som kan hente billeder fra en telefons hukommelse, dog er jeg næsten sikker på telefonen skal kunne registreres af computeren! dvs , hvis telefonen er HELT død, er der ikke så meget at komme efter desværre, da telefonen bliver nødt til at "arbejde sammen" med den anden enhed, hvis opgave er at hive billeder mm. ud af telefonen.

Jeg har fundet et eksempel frem til dig, som måske kunne virke (fundet på google)

http://www.recovery-programs.com/recover-photos.html

Mvh. Lennart

hej ved godt tråden er 1 år gammel og at det sikkert er for sent. Det samme skete for min kones mobil, var totalt død.. Fandt den hjemmeside  http://forum.gsmhosting.com/vbb/f258/samsung-galaxy-s2-i9100-short-circuit-solution-1537757/

fjernede den lille kondensator og vupti mobilors og billeder reddet.

Besvar