Iphone 5 og 4G


Besked fra TDC: Du kan nu bruge 4G på iPhone 5 - se mere lige her

Hej

Nogen der ved, hvornår man hos TDC kan bruge 4G på en iphone 5?


8 Kommentarer

Omdømme 6
Badge +1
De nuværende Iphone 5 komme aldrig til at kunne bruges på TDC's 4G netværk.

Men det er nu ikke TDC's valg - det er Apple.... Apple har valgt at lave en såkaldt 4G telefon der ikke overholder 4G standarden.

Sådan kan man te sig når man er tilstrækkelig stor - og er sikker på at kunderne køber ens produkter uanset hvad man gør.

Vh

Peter

PeterA skrev:"Sådan kan man te sig når man er tilstrækkelig stor - og er sikker på at kunderne køber ens produkter uanset hvad man gør."

Det lyder også som noget TDC kunne finde på!!!  Meget glad humørikon

Jeg bor FX i et fibernet område, hvor jeg må leve med at TDC er så tilstrækkelig stor at de kan te sig som de vil....

Hej Peter,

Betyder det så også at Telia og 3 heller ikke følger standarden?? Her virker 4G med iPhone jo.

Er TDC den eneste der gør det "rigtige"?... Der er jo bare ikke mange kunder i at gøre noget andet end det folk har brug for. Jeg er selv TDC kunde og p**** sur over, at man ikke kan bruge 4G og vil aktivt søge væk fra TDC.

Thomas...

Omdømme 3
Ifølge Apples udtalelser omkring TDC's 4G netværk og iPhone 5, er det noget med frekvensen ikke er identisk med 3's og Telia's frekvenser som gør at iPhonen ikke kan komme på TDC's LTE/4G netværk.

Det vil sige at den efter deres overbevisning er lavere end 3 og Telia's (hvorfor ved jeg ikke)

Om Apple nogensinde får fremtidige iPhones til at spille på TDC's net er meget tvivlsomt.

Omdømme 6
Badge +1
Næ.... Telia og 3 følger skam standarden for 4G

Men det gør Apple ikke. En 4G terminal (f.eks. en telefon) skal understøtte en række frekvenser. Standarden åbner dog for at man kan indrette sine produkter til verdensdele - så som Amerika, Europa og Asien - uden at være understøttet i andre verdensdele.

En Iphone5 understøtter de fleste amerikanske frekvenser og nogle få i Europa og Asien. De frekvenser der understøttes, er ikke en af de frekvenser som er tildelt TDC.

Hvorfor Apple har valgt at gøre sådan - det henstår i det uvisse. Når først man har udstyret sådan en telefon med en sender/modtager - så koster det peanuts at få den til at understøtte alle frekvenser. Men det har Apple så altså fravalgt. Det er en klokkeklar overtrædelse af markedsføringsloven at Apple sætter et 4G mærke på deres produkter, men det er de nok helt ligeglade med.... Og hvorfor skulle de også bekymre sig? Folk køber jo alligevel deres produkter.

Vh

Peter

Omdømme 3
Sådan er det jo nogle gange desværre, og man kan sige i dette tilfælde er det Apple der bestemmer over deres produkter.

Er der nogen som ved om Iphone 5s kan bruge 4g når den kommer .
Omdømme 6
Badge +1
Alle Iphone5 kan skam benyttes til 4G. Det er bare ikke alle Iphone5 der understøtter alle 4G frekvensbånd....

Vh

Peter

PS: den 11. okt. skrev Computerworld at 5c understøtter flere LTE-bånd end 5s. Uden at specificere nærmere hvad de mente. Så om 5s nu også har det hele med - det må tiden jo vise.... Men 5c burde være sikker.

Besvar