Wificaling på OnePlus 6T | YouSee Community
Svar

Wificaling på OnePlus 6T


Jeg er den lykkelige ejer af en OnePlus 6T, der kan alt - undtagen wificalling eller Volte. Det er inkluderet i mit abonnement, så da jeg opgraderede fra min gamle OnePlus 3 til min 6T, regnede jeg automatisk med, at selvfølgelig kunne min nye mobil wificalling.

Men som skrevet - nixen.

Jeg har trevlet nettet igennem efter en forklaring og støder undervejs på min færd gennem netjunglen på en artikel fra juni 2018 i Mobil.nu, hvor jeg til min store overraskelse kan læse følgende tekst: "Morten Høgh, ansvarlig for Device Management i YouSee, forklarer, at de er i dialog med OnePlus om at få lavet de softwareopdateringer, der er nødvendige for, at OnePlus 6 kommer til at understøtte Volte og Wifi Calling i TDC Groups netværk. “Det kræver dog, at OnePlus kan finde de nødvendige ressourcer til at udføre opgaven, og derfor kan vi ikke pt. love, at det vil ske. Vi håber dog, det vil lykkedes i løbet af tredje kvartal, da vi gerne vil give vores kunder med OnePlus 6 den bedste oplevelse på vores netværk”, forklarer Morten Høgh."

Det med ressourcerne lyder ret søgt, når man samtidig i samme artikel kan erfare, at OnePlus åbenbart har haft ressourcerne til at udføre opgaven hos YouSees konkurrerende firma 3.

Citat fra artikel - lige ovenover Morten Høghs udtalelse: "3 forklarer, at de understøtter både wifi opkald og VoLTE på OnePlus 6 og de understøtter da også allerede teknikkerne på OnePlus 5 og 5T."

Så nu er spørgsmålet, om jeg - som tudsegammel kunde hos TDC/YouSee - virkelig er nødt til at flytte mine mobilabonnementer over til det konkurrerende selskab, så jeg kan få mit wificall, eller om jeg snart kan forvente, at YouSee får kontaktet OnePlus (som 3 har kunne finde ud af), så jeg ikke er nødt til at flytte selskab.
Med venlig hilsen
Anne.
icon

Bedste svar af Kasper 15 april 2019, 12:25

Hej Anne

Jeg kan se, at du mangler svar her, så jeg byder lige ind.

WiFi opkald er i testfasen på OnePlus, men der er desværre ikke en konkret dato for, hvornår det rent faktisk vil virke på disse enheder.
Se original

6 Kommentarer

Omdømme 7
Badge +7
Hej Anne

Jeg kan se, at du mangler svar her, så jeg byder lige ind.

WiFi opkald er i testfasen på OnePlus, men der er desværre ikke en konkret dato for, hvornår det rent faktisk vil virke på disse enheder.
Hej Kasper

Tak for svaret. Jeg forstår stadig ikke, hvorfor YouSee ikke understøtter OnePlus 6 T, når 3 åbenbart gør. Særligt taget i betragtning, at One+ har en stor fanskare. Men jeg må vel bare afvente og se, hvad der sker.
Når du skriver Oneplus bliver det så alle Oneplus enheder? 3, 3T, 5, 5T, 6, 6T.
Bliver VoLTE også aktiveret?
Omdømme 7
Badge +7
Hej ddepoilly

Det kan vi desværre ikke garantere.

Vi vil understøtte fra One Plus 6 og med al sandsynlighed fremtidige modeller.

Telefonens softwareversion skal understøtte VoLTE og WiFi Calling i vores netværk og opføre sig korrekt på dette. Herefter godkendes den efter test.

Vi kan desværre ikke stille garanti for, at den software, som nyere One Plus enheder har, der understøtter VoLTE og WiFi Calling også bliver tilgængelig på ældre One Plus enheder. Og dette er vi ikke herrer over.
Noget nyt herom? Kan se andre nye telefoner fra Samsung osv. som bliver tilføjet men endnu ikke en fra Oneplus. Test fejlet?
Omdømme 5
Badge +6
Jeg har desværre ikke noget nyt. Vi tilføjer løbende telefoner, men vi må vente og se med det.

Stefan, YouSee Forum Team

Besvar