Webmail


Jeg har fået slettet en masse mails og de ligger ikke i papirkurven, dvs. at de er permanent slettet, men kan man ikke genoprette en backup(tidligere version)

7 Kommentarer

Omdømme 7
Badge +7
Permanent slettet = væk for evigt, slettet fra serveren.
Omdømme 6
Badge +3
For der første kræver det at YouSee laver backup af vores mail. For det andet kræver det at YouSee kunderservice kan lave en restore. Jeg har ikke hørt om det kan lade sige gøre, men du kunnne prøve at spørge YouSee på 70 70 40 40 eller på Facebook, hvis du er er bruger der.
Omdømme 7
Badge +7
De kan ikke gendannes når de er slettet helt, kun hvis de er slettet til papirkurv.
Har snakket med nogle It teknikker, de siger at de godt kan, for som minimum bliver de opbevaret i 15 dage
Omdømme 7
Badge +7
Det spørgsmål har været stillet på FB, når de er slettet, så er de væk.
Omdømme 7
Badge +7
[h4]Hej Strit2016[/h4]

Vi kan desværre ikke genskabe dine slettede mails, så Radiomanden har helt ret.

Du kan overveje at bede mailklienten om at gemme en kopi af mailsne på webmailen, men her skal man så holde øje med, at den ikke fyldes op .
Omdømme 7
Badge +3
Hej @Strit2016

Hvis de pågældende mails har været overført til en lokal mailklient på en computer med Windows 10, og hvis det er på mailklienten, at de er slettet, kan der være en - ganske vist noget lille - mulighed for at redde dem eller nogle af dem, navnlig hvis mailklienten er Microsoft Outlook. Det forudsætter at systembeskyttelse er slået til for det drev, hvor mailene lå. Højreklik på den mappe, hvorunder mailene lå, og vælg "Gendan tidligere versioner". Hvis der kommer noget frem, så vælg et tidspunkt hvor mailene endnu ikke var slettet. Findes der noget afhænger det af den benyttede mailklient hvordan man får dem ind i mailsystemet igen.

Besvar