Ved mistede mails i indbakken på webmail


Omdømme 1
Besked til forumteamet: Denne tråd skal ikke flettes sammen med andre tråde.

Desværre kan det ske, at der forsvinder mails i indbakken på webmail. 

Når der gør det, kan det have mange årsager.

MS_Erik har skrevet et godt indlæg i denne tråd og som jeg kopierer ind i næste indlæg.


2 Kommentarer

Omdømme 1
TDC er ikke ansvarlig for mistede mails i indboxen på webmail.

Her er MS_ERIKS indlæg   fra føromtalte tråd.

Åbn webmail, og klik på "Indstillinger".

Åbn derefter underpunkterne og se efter, om årsagen findes her. Eksempler på mulige årsager:
 
Adgangskode
Er der sat en adgangskode, som ikke lige er til at gætte for uvedkommende? En hacker kan have gættet sig til en nem adgangskode.

Videresend Er der indsat en mailadresse, som modtagne mails videresendes til?
Spamfilter  Er der opsat regler, som fejlagtigt definerer alle mails som spam?
Sortering Er der opsat regler, der flytter modtagne mails til en anden mappe?


Andre mulige årsager:
 
Fejl hos TDC Har TDC undersøgt om der er en fejl hos TDC, herunder om der er kommet kludder i brugernumrene, eller samme emailadresse fejlagtigt er oprettet flere gange?
Pladsmangel Er pladsen brugt op? Der kan være 1.000 mails i en mappe (herunder i indbakken) og der kan være 50 mapper ialt, samt en begrænsning i hvor meget det hele må fylde. Se under "Mapper" i webmail hvor meget plads der er.
Papirkurven Ligger der noget i mappen "Papirkurv"? 

Mails hentes af lokal mailklient


En lokal mailklient, bl.a. Windows Live Mail, Office Outlook, en mobiltelefon eller andet kan være indstillet til at hente mails fra webmail og lægge dem lokalt. Samtidig kan det være markeret at hentede mails skal slettes fra TDC's mailserver. Pågældende mailklient skal dog køre for at det sker. Kan det være årsagen? 


Mails hentes af andet mailsystem


Både i Google Gmail, i Microsoft Outlook.com og sandsynligvis også i andre systemer kan man lave en indstilling, der henter modtagne TDC-mails over til henholdsvis Googles mailserver eller Microsofts mailserver, og indstilles således, at de hentede TDC-mails slettes fra TDC's mailserver. Er dette aktiveret køres det automatisk med regelmæssige mellemrum. Kan det være årsagen?

Mails stjæles af en hacker Hvis en hacker kender email-adressen og mailadgangskoden kan vedkommende stjæle de modtagne mails og tømme indbakken. Prøv at ændre mailadgangskoden (under webmail-indstillinger) til noget, man ikke kan gætte (minimum på 8 tegn). Så vil både en hacker og en lokal mailklient, man ikke er opmærksom på, bliver forhindret i at tømme webmail-indbakken. Det tilrådes samtidig også at ændre adgangskoden til TDC-login, for hvis det også er hacket kan hackeren blot selv ændre mailadgangskoden igen.


Vilkår for webmail.
Hvis TDC skal lede mellem milioner af mails, kræver det en dommerkendelse fra politiet, og det skal i givet fald være noget der drejer sig om en meget alvorlig forbrydelse. Det er meget sesursekrævende at finde sådanne mails, og fordi det som oftes er brugeren af webmails der selv er ansvarlig for mailtjenesten, som der også gøres opmærksom på ved oprettelse af webmail.

Brug søge- og hjælpesiderne på webmail ved fejl:
Venstre kollonne: Indstillinger > søg
Venstre kollonne: Indstillinger > hjælp

Besked til andre brugere: Denne tråd er en oplysningstråd og bør kun indeholde suplerende oplysninger fra brugere der har løsninger på mistede mails.

Har du problemer med mistede mails, så opret venligt din egen tråd med dit spørgsmål. TAK!

Omdømme 1Adgang nægtet til webmail:
1 Brug dit TDC login - Har du flere af dem, kan det være årsagen.
2 Er din mailbox oprettet mens den hed freemail og du ikke har fået knyttet den til dit tdc bredbåndsabo. kan dette være årsagen. TDC begyndte afviklingen af Freemail i okt. 2010, og kan være kommet til din mailbox. Et netbasicabo. indkluderer kun en mailkonto se her


Kontakt TDC for ovenstående fejl.

Tillægsvilkår til udvidet webmail 

Varsling om lukning af mailkonto efter 180 dage

Besvar