Webmail - ændre primær mail adresse | YouSee Community
Spørgsmål

Webmail - ændre primær mail adresse


Omdømme 1
Hej,
Er det fortsat ikke muligt at ændre primær mail adresse
på YouSee webmail?
Hvor og hvordan ændres det?

6 Kommentarer

Omdømme 7
Badge +7
Hej mploug

Det er muligt og her findes en vejledning:
https://kundeservice.yousee.dk/mail/brug/afsender/persona

Hvis mit svar førte til løsning, må du gerne markere det som bedste svar 🙂
Omdømme 1
Badge
Hej, jeg har samme problem.
YouSee har i forbindelse med ændringerne på min mailkonto (TDC til YouSee) byttet om på min oprindelige primære og sekundær mailadresse. Dette ændres ikke ved at skifte status på afsender adressen:(
Webmail tømmes heller ikke længere automatisk, når mails hentes ned på pc.
Funktionen med at videresende kopi af mail fra webmail udløser periodisk fejl, hvor oprindelig afsender af mail får fejlmeddelelse om at modtagelse på den videresendte adresse blev afvist.
Det gik ellers så godt i årevis indtil YouSee begyndte at opdatere mail platformen.
Omdømme 2
Badge
Hej mploug

Det er muligt og her findes en vejledning:
https://kundeservice.yousee.dk/mail/brug/afsender/persona

Hvis mit svar førte til løsning, må du gerne markere det som bedste svar :)


Hej Kasper

Nej, det er ikke muligt :8 Heller ikke hvis man følger jeres vejledning. I har ligeledes byttet rundt på min primære og sekundære mailadresse, og jeg har haft fat i support flere gange. De forstår åbenbart ikke hvad problemet er, og har svaret mig, at når den "nye mail" kom, så var alt i orden,,,, not.
Jeg har førhen altid haft "mit navn@mail.dk" som den primære, og "konens navn@mail.dk", som den sekundære. Det sidste halve år har det været omvendt.
Og jeg kan ikke ændre det i den "nye mail": under "Primære kontoindstillinger" er det kun "konens navn@mail.dk" som er nævnt, og det er nedtonet, dvs der er ikke muligheder for at klikke andre muligheder frem.
Så det er en ommer !!
Omdømme 7
Badge +3
Se dette indlæg i en anden tråd, og se hvad @Kasper eller andre eventuelt har svaret.

https://forum.yousee.dk/mit-yousee-27/vi-opgraderer-yousee-mail-find-hjaelp-her-103182/index6.html#post139870
Omdømme 1
Hej. Jeg har det samme problem, og har kontaktet support. Der fik jeg bare et BS svar om at platformen slet slet ikke var på plads og at det ville være meget bedre at oprette en webmail et andet sted, da man overhovedet ikke kunne sige hvornår der blev rettet op på noget som helst. Det er ved at være en måned siden og jeg bliver lige pissed, hver gang jeg skal logge ind og bliver præsenteret for min sekundære adresse (konens). Jeg har efterhånden fulgt samtlige guides som diverse administratorer herinde har henvist til. Men, LISTEN UP GUYS!, jeres svar og guider er intet bevendt mht at løse det specifikke problem jeg og andre her i tråden henviser til. Lige siden sidste år (ja 2018!) har I rodet med mailen og har kun skabt problemer og er Gudhjælpemig ikke engang færdige endnu!!!? STRAM OP! Jeg(vi) her i husstanden har aldrig modtaget så meget spam som siden I har rodet med mailen. I flere måneder (mange) kunne man ikke gå ind og sætte filtre op, hvilket ellers fungerede fint før.
Omdømme 7
Badge +7
Har du prøvet med Mailindstillinger på Mit YouSee? Her kan man nedlægge alias og oprette til og med 5 primære mail konti.

Besvar