Sletning af bruger profiler


Er det muligt at slette en bruger profil når der ikke er tilknyttet nogle abonnementer på dem ?

2 Kommentarer

Omdømme 4
Badge +6
Hej helenedam15

Mener du her på forummet eller Mit YouSee?

Er dit YouSee login inaktivt, vil det automatisk blive slettet efter et stykke tid, så hvis du lader være med at bruge det, skal den nok blive slettet. :)

Stefan, YouSee Forum Team
Dette er IKKE korrekt...

Besvar

    • :D
    • :?
    • :cool:
    • :S
    • :(
    • :@
    • :$
    • :8
    • :)
    • :P
    • ;)