Forkert brugernavn | YouSee Community

Forkert brugernavn


Jeg har fulgt vejledningen på TDC hjemmeside (de 8 punkter) med oprettelse af konto på min iPad, men får besked om fejl i bruger eller adgangskode. Men min email og mit sædvanlige password er tastet korrekt?

3 Kommentarer

Omdømme 1
FruHolm skrev:
og mit sædvanlige password er tastet korrekt?
Hej FruHolm

"sædvanlige password" ???  Det er ikke det pasword du bruger til at komme på forum med, men det ved du sikkert godt.

For en sikkerheds skyld skriver jeg lige følgende:

Ved oprettelse af bredbånd har du valgt en email-adresse og et Password. Den email-adresse skal du bruge som Brugernavn i opsætningen til dit postprogram på din pc, sammen med omtalte password. Hvis du ikke kan huske det password, kan du gå ind på webmail  http://mail.tdc.dk/  og oprette et nyt pasword sådan:

Log ind på mit TDC med dit TDC-logon(samme som til forum) Klik på Webmail-linket ude til højre.
Klik indstillinger - klik password.
Der kan du oprette et nyt password, til dit postpogram.

Hvis du forsat har proplemer, vil jeg tror at kundeservise kan hjælpe dig. http://kundeservice.tdc.dk/privat/element.php?dogtag=p_help_kon ,

men meld gerne tilbage hvad du finder ud af.

Tak Maja

Men hvad mener du med OPrettelse af bredbånd?

Jeg har i 15 år haft en email konto hos TDC og jeg vil gerne kunne læse og behandle mine

emails på min nye Ipad. Hvor kommer bredbåndet ind?

mvh Lene

Omdømme 1
hmmm - Har du ikke bredbånd hos TDC?

Hvis ikke du har det, har du måske det der for 15 år siden hedder freemail. Hvis ellers din webmail virker, skal du hurtigt mulig kontakte tdc, hvis du har bredbånd ved tdc, for så skal din freemail tilknyttet dit bredbånd. Kan du gå på webmail via dette link: http://mail.tdc.dk/

Hvis du ikke har tdc bredbånd (altså går på nettet via tdc's net) kan du beholde din freemail, hvis du fremover vil betale 29 kr. om. måneden. 

Freemail er under afvikling og har været det siden slut 2010, så det haster, at du gør et eller andet, hvis du vil beholde din mailadresse. Pludselig en dag kommer turen nemlig til dig. TDC lukker nemlig freemail ned i klumper.  Så man kan godt sige det er et rent held, du skriver her på forum. TDC har på et tidspunkt sent mail ud til alle freemailkunder, om lukningen.

Du kan også vælge at droppe din freemail og oprette en gratis gmail hos google.

Under alle omstændigheder, synes jeg du skal ringe til kundeservise, for at høre hvilket abonement du har på din mailadresse.

Hvis du har yousee-bredbånd, og du har en tdc-mailadresse, kan du IKKE få overført mailadressen til yousee, men så har du mulighed for at oprette en gratis mailadresse på dit yousee-bredbånd. Spørg evt i youseeforum eller ring til yousee. Hvis du har yousee-bredbånd skal du bruge yousee's opsætning, både til din pc og til din ipad.  http://yousee.dk/Hjaelp_og_Support/Bredbaand/Mail/Saadan_opsaetter_du_din_mail.aspx

Som du kan læse er der mange hvis'ser, så det kunne være rigtig rart hvis du vil melde tilbage, hvad du finder ud af.

Besvar