Svar

Opsætning af mail i iPhone


  • Deltager
  • 1 kommentar
Hej, jeg kan logge på webmail uden problemer, og har læst guiden vedr. mailopsætning på iPhone, men jeg kan ikke få det til at virke. Jeg får besked om, at brugernavn eller password til pop3.mail.dk er ugyldig, men det er jo de samme jeg bruger til webmail.

Er der noget jeg har misset?

icon

Bedste svar af miela1 16 February 2011, 23:53

Se original

16 Kommentarer

Omdømme 5
Du har læst guiden.

Blot for en sikkerheds skyld, - er de denne guide du har læst?

http://kundeservice.tdc.dk/privat/faq.php?id=20063

Mvh FN ;-)

Omdømme 6
Hej,

det du gøre galt er lige netop, at du skriver dit bruger navn og password forkert, det er nemlig ikke det samme som til webmail.

din brugernavn er din email adresse.

og dit password er det du oprettet da du oprettet din mailadresse.

har du glemt din password, kan du lave et nyt under Wedmail(Indstillinger >> Password)

Hej Miela1,

tak for hjælpen, det var det der skulle til,

Også tak til andre, der gav deres besyv med.

Sad lige med samme problem og dit svar løste det Glad humørikon

Selvom jeg ændre mit password og skriver det samme på min Iphone, Så skriver den stadigvæk at det er forkert brugernavn eller password til pop3mail, hvad kan jeg ellers gøre og hvis jeg bare arkiverer kontoen, så skriver den det samme bare ikke pop3mail, men TDC mail brugernavn eller password er forkert? Har prøvet 20 gange hjælp!

Jeg har samme problem.. Jeg har også ændret password der hvor i siger man skal.

Når jeg så taster det på min iphone så accepterer den koden men når jeg så går ind og prøver at sende en mail fra min tlf så kommer den og siger at mit brugernavn eller password er forkert. HJÆÆÆLP Trist humørikon

Hejsa

Sidder med nøjagtig samme problem - har ændret password inde i TDC-mail's indstillinger og benyttet det nye password ved opsætning af min Iphone 5S. Men de siger stadig at "brugernavn eller adgangskoden til "pop3.mail.dk" er forkert."

Det er giver knopper at læse en tre år gammel tråd og så er vi stadig nogle der døjer med det samme problem ??? Håber nogle erfarne folk kan hjælpe :-)

Vh

NC

Hej 

Kan se at det godt nok er en gammel tråd, men jeg har faktisk det samme problem, efter at have anskaffet mig en iphone 6s plus, mit første Appel produkt, men tro mig, den var været ved at flyve igennem lokalet flere gange.

Jeg har lavet mit password om bare for at være sikker på at der ikke er noget der kan gå galt på den front, efter 30 til 40 forsøg så er jeg ved at blive total frustreret og er klar til at levere telefonen tilbage.

Jeg får hver evige eneste gang fejlen brugernavn eller password er forkert.............!!!!!!!!!!!!!!

Er der nogen der kan hjælpe, jeg har læst og ledt på nettet, men uden held, så dette er sidste krampe trækning inden telefonen bliver leveret tilbage. 

Jeg har samme problem og har talt med TDC flere gange som kun kan hjælpe med at fremsende nyt password. Når det heller ikke virker henviser de til guides på nettet :-(((
Omdømme 7
Badge +10
Hvilke servere og porte bruger du?
jeg bruger dem der står på den her side: goo.gl/r8Ddvj
Dvs: Hostname: pop3.mail.dk
Primary server: asmtp.mail.dk
Omdømme 7
Badge +10
Mail.dk er de gamle TDC adresser. De burde virke. Du kunne prøve med pop3.yousee.dk og asmtp.yousee.dk i stedet for.

Hvilke portnumre har du valgt for POP3 og SMTP?
Jeg spurgte specifikt til det da jeg talte med TDC tidligere om jeg stadig skulle bruge mail.dk Anyway nu har jeg prøve med yousee.dk, det hjælper ikke.
Umiddelbart har jeg ikke valgt nogen porte og jeg kan ikke finde nogle i konfigurationen. Kun under advanced / use SLL (som ikke er valgt) står Server Port 143.
Omdømme 7
Badge +10
Der skal sættes en port for både POP3 og SMTP. Så vidt jeg husker er det 993 for POP3 og 587 for SMTP, hvis du kan bruge TLS. Ellers er SMTP 465 med SSL. Prøv at se om ikke du kan finde noget af det i din mail klient på din iPhone.
Der er desværre ikke mulighed for at vælge porte ved opsætning af iPhone.
Omdømme 7
Badge +10
Softwaren på din telefon er nødt til at spørge på den port hvor serveren (posthuset) lytter. Jeg har ikke en iPhone, men dette er ens for alt software som sender og henter mail.

Besvar