Svar

Google translate eller ??


Hej YouSee

 

Generelt pænt design men men ….

 

Hvem har dog valgt teksterne på flere knapper? De er meget uheldige.: 

 

“Bevæge sig” - dækker over muligheder for at gemme eller flytte mails.

“Udsigt” - dækker vist over “Vis eller visning”….. 

“Sende” - her havde et “Send” været korrekt dansk.

 

Det ligner en halvdårlig Google translate. Kom nu Yousee det kan gøres bedre. Der er sikkert flere men dem her er ret lige til. 

 

SPAM er stadigvæk lidt for go til at finde “farlige” mails. F.eks. kommer alt fra Biltema konsekvent i SPAM mappen og man kan ikke “whiteliste” dem. 

 

VH Flemming

icon

Bedste svar af Louise 25 January 2023, 12:44

Se original

4 Kommentarer

Copy/paste direkte fra YouSee site vedr. fup og phishing:

 

Hvordan er sproget?
Fupmails er typisk direkte oversat gennem f.eks. Google Translate. Hvis du derfor modtager en mail fyldt med grammatiske fejl og stavefejl, så hører den til i papirkurven!

 

Her er det bare selve websiden. :-) 

Det er tydeligvis Google Translate, der er benyttet. Hvis man i mailprogrammet indstiller sprog til engelsk (US) giver det nogle fornuftige tekster.

Hvis man så bruger Google Translate til at oversætte fra engelsk til dansk får man de mærkelige tekster som “Bevæge sig” og “Udsigt” m.v. Brug af maskinoversættelse får problemer hvis et ord kan oversættes på flere måde afhængig af sammenhængen. Bruger man maskinoversættelse er det nødvendigt at et menneske gennemgår resultatet og korrigerer hvor der er oversat forkert.

Oversættelse til norsk er lige så forkert som til dansk, men oversættelse til svensk ser noget bedre ud.  

Omdømme 7
Badge +9

Der er ikke forkerte ord når man bruger Klassic versionen (Zimbra).

Omdømme 6
Badge +8

Hej @FEM64

Først og fremmest, så er vi bekendt med at der er nogle af knapperne som hedder noget mystisk - det er meldt ind til vores mailudbyder, og vi afventer en rettelse på det. Der kan desværre godt gå lidt tid. 

Derudover, skal man dog også - som det allerede er nævnt her i tråden - være opmærksom på. at man ikke har sat ens browser til at oversætte, da det kan give flere mystiske oversættelser. Det kan du læse mere om her: 
 

 

Besvar