Falske YouSee mails i omløb! (Opdateret)


Omdømme 7
Badge +9

⛔️ Falsk YouSee mail i omløb ⛔️

Vi oplever desværre igen, at der er falske YouSee mail i omløb.

Du kan se dem på billedet nedenfor.

Disse mails er altså IKKE fra os, og vi anbefaler du sletter dem.

I denne artikel kan du læse meget mere om, hvordan du bør forholde dig til phishing ➡️

https://kundeservice.yousee.dk/sikkerhed/netfarer/trusler-beskyttelse/trusler/phishing

 

 

Eksempel 1:

 

 

 

 

Eksempel 2:

 

 

 

 

Eksempel 3:

 

Eksempel 4:

 

 


Eksempel 5:

 

 

 

 

 

Opdateret d. 5//-2022


12 Kommentarer

har fået hvor der står jeg har betalt dobbelt i marts måned men vi betaler pr. kvatal så det må værer fub

Omdømme 7
Badge +10

De 2 første er nemme at gennemskue, den 3. er lidt svær, men dog alligevel afslørende værende falsk, intet kundenummer, og der står intet navn på modtager + andre ting der siger fup.

 Hov det er jo en tråd tilbage fra 22 Februar 2021, der er kommet mange sådanne Mails siden, dem kan man ikke blive af med.

Omdømme 5
Badge

Nettop derfor, at der skal bruges flere penge og ressurser på cybersikkerhed, så det bliver mere sikkert på nettet. Godt klar over, at 100 % sikker bliver man aldrig. De kriminelle følger også med tiden, så det skal opfanges, så snart der opstår en ny genvej på sikkerheden.

Omdømme 7
Badge +10

Første led i sikkerheden i den situation er din egen opmærksomhed.

Omdømme 5
Badge

Første led i sikkerheden i den situation er din egen opmærksomhed.

Hvis man føler egen sikkerhed er godt beskyttet, så er man godt på vej. Egen sikkerhed er det bedste våben. YouSee gør nok også det der skal til for at opfange det. Selvom, at nogle gange slipper det igennem nåleøjet.

Omdømme 7
Badge +9

Hej I tråden

Jeg har opdateret indlægget her med den seneste phishing mail (Eksempel 4)🙂

Omdømme 7
Badge +9

Hej Alle 

Endnu en phishing mail i omløb. Tråden her er opdateret med et 5. eksempel, som er blandt de phishingmails vi ser lige nu. 

Omdømme 7
Badge +10

Kan være et billede af tekst, der siger "14.07 tarlıg Den indeholder et mistaenkeligt link, der er blevet brugt at stjaele folks personlige oplysninger. Undga at klikke pả links eller svare med personlige oplysninger. Opdater dine kontooplysninger Abonnement pả nummer 80926436 Kaere kunde Vi info!rmerer dig sk!riftligt om, at din faktura for Maj măned 2022 bl!evet bet!alt gange ved en fejl. Vi bek!lager denne fors!inkelse bek!raeftelsen Du kan an!mode om en ref!usion ved at bek!raefte dine oply!sninger og fuldfore pro!ceduren ved at klikke pả folgende link: Mit YouSee/klikher Venlig hilsen YouSee Kundeservice Kundenummer: 914 67 630 Svar Svar alle Videresend"Der er også denne, men den skriger jo højt og tydeligt at det er fup og svindel.

Den advarende tekst på rød baggrund er sandsynligvis en advarsel fra en installeret sikkerhedspakke, måske Norton 360, som har identificeret mailem som noget skadeligt. Lignende advarsler kommer nogen gange også i forbindelse med reklamer på Facebook.

Omdømme 7
Badge +10

Det er ikke det med rødt som gør at den er nem at gennemskue, det er som den generelt er, der gør at den afslører sig selv.

Omdømme 7
Badge +9

Hej @Radiomanden 

Tak for at sætte den ind her og også tak for at sætte den ind som billede/screenshot, så vi ikke får lagt skadelige links mv.på forum😊

Så har vi samling på det i denne tråd - det er godt! 

Ps. ja, den er meget selvafslørende - nævn gerne for andre, hvorfor - hvis du har lyst😃 Ellers er det okay. 

God dag til jer alle😎

Omdømme 7
Badge +10

Tja, det der er selvafslørende er for det første fejl i teksten, dernæst er nummeret et 80 nummer, som private nok næppe har, og ligeledes kundenummer kan modtageren se ikke næppe er deres.

Billedet er fra YS Facebook.

Besvar