YS-4000 - "Slet kun ulåste" sletter alt | YouSee Community
Svar

YS-4000 - "Slet kun ulåste" sletter alt


Hardware: YS-4000
Software: 2.170.01

Hvis man låser optagelser i en serie, og vælger slet serie, dukker der en ny dialogboks op hvor man kan vælge "slet kun ulåste".



Desværre har "slet kun ulåste" samme funktion som "slet serie". Så alle optagelser, også de låste slettes.

Andre der oplever det samme? Husk kun at teste på optagelser du gerne vil have slettet.
icon

Bedste svar af Kasper 23 januar 2019, 09:13

Hej med jer

Jeg tager denne med videre, tak 🙂

Tak for meldingen.
Se original

6 Kommentarer

Omdømme 7
Badge +4
Hardware: YS-4000
Software: 2.170.01

Hvis man låser optagelser i en serie, og vælger slet serie, dukker der en ny dialogboks op hvor man kan vælge "slet kun ulåste".



Desværre har "slet kun ulåste" samme funktion som "slet serie". Så alle optagelser, også de låste slettes.

Andre der oplever det samme? Husk kun at teste på optagelser du gerne vil have slettet.


Det er korrekt, altså alle slettes lige meget hvad
Skal jeg ringe ind til support for at fejlmelde dette, eller er der en fra YouSee der samler dette op her?
Omdømme 7
Badge +4
Jrg vil mene, der er en, der følger op på det, fra Yousee
Er der en af jer der kan fejlmelde dette?

@Ozcan
@Kasper
@Stefan
@Anna
@Nikolaj
Omdømme 7
Badge +7
Hej med jer

Jeg tager denne med videre, tak 🙂

Tak for meldingen.
Utroligt at dette ikke er løst endnu. Er stadig et problem i version 2.173.

Besvar