TV2 Sport og YouSee | YouSee Community

TV2 Sport og YouSeeVis første besked

83 Kommentarer

Omdømme 5
Badge +1
Jeg syntes det er helt fint, at den nye TV2 sport kanal droppes. Som Yousee selv siger, så har vi tonsvis af sportkanaler i den store pakke, hvilke fik os til at nedgraderet til mellempakken. Så jeg syntes ikke der mangler mere sport. Men da fint, hvis muligheden som tilkøb blev muligt, for dem der ønskede det :)

Omdømme 7
Badge +7
Se her sportsinteresserede:

TV 2 sportskanal i Fuldpakken

  |  Se e-mail i browser

 

Nyhed

 

Selvbetjening  |  

  1. yousee.dk/foreninger
 

YouSee indgår aftale med TV 2 om ny sportskanal

YouSee og TV 2 har indgået en aftale, der betyder, at foreninger med Regionsudbud får adgang til TV 2’s nye sportskanal 9. januar 2015. Navnet på den nye sportskanal er endnu ikke offentliggjort. Kanalen lanceres i Fuldpakken på programplads 49, kan vælges i Tv med Bland Selv universet og som Ekstrakanal til 40 kr. pr. måned. Kanalen lanceres i HD og distribueres kun digitalt.

Vi har lyttet til et bredt ønske fra jer foreninger om at få den nye sportskanal fra TV 2 med i vores udbud. Samtidig har vi indgået en aftale med TV 2, som betyder at den nye kanal ikke medfører yderligere prisstigninger i 2015.

Kanalen indlæses automatisk allerede nu, når man genindstiller sit tv i forbindelse med kanalomlægningen, som blev gennemført i går. Indtil den 9. januar vil der være et skilt på kanalen, hvor der står, at kanalen lanceres 9. januar 2015.

TV 2’s nye sportskanal har fokus på danske sportsrettigheder, live-transmissioner, events og journalistik fra det nye TV 2 Sportscenter.

Kanalen har rettighederne til en lang række sportsgrene og turneringer – bl.a. Metal-ligaen og internationale slutspil i ishockey, NBA og den danske basketliga, cykling, den hollandske æresdivision plus EM og VM i fodbold, dansk DTC-motorsport, badminton, vintersport, OL, svømning m.m. – og naturligvis håndbold.

 

Venlig hilsen
YouSee

Denne e-mail kan ikke besvares
Hvis du vil i kontakt med din YouSee konsulent, er du velkommen til
at ringe på 70 70 40 00 eller skrive en e-mail til os

 

Kevin skriver   her:
Vi har lavet en aftale med TV 2 om den nye sportskanal

Vi har nu indgået en aftale med TV 2 og er glade for at vi kan tilbyde den nye efterspurgte sportskanal fra TV2 fra fredag 9. januar 2015, når kanalen går i luften.  Kanalen kommer i Fuldpakken og kan desuden vælges som Ekstrakanal og Bland Selv-kanal. Aftalen medfører ikke prisstigninger i 2015.

Det officielle navn på TV 2’s nye sportskanal kendes ikke og offentliggøres først senere af TV 2.    

TV 2’s nye sportskanal sendes i HD og har rettighederne til en lang række populære sportsgrene og turneringer – blandt andet OL, EM og VM i fodbold samt den hollandske æresdivision, Metal-ligaen og internationale slutspil i ishockey, NBA og den danske basketliga, cykling, dansk DTC-motorsport, badminton, vintersport, svømning m.m. – og naturligvis håndbold, inkl. herrernes VM i januar.

/Kevin

Jeg skulle også lige til at tale med store bogstaver. I forvejen er vi nogle der betaler den fulde pris.  

Lyder til at alle bliver glade nu . 

Tak Yousee! 

Fint nok kanalen er gratis i 2015 men kan allerede nu levende forestille mig en markant prisstigning i 2016 😞. Må snart seriøst overveje om fuldpakken er det værd.

Omdømme 7
Badge +7
mufcdk1974 skrev:
Fint nok kanalen er gratis i 2015 men kan allerede nu levende forestille mig en markant prisstigning i 2016 😞. Må snart seriøst overveje om fuldpakken er det værd.

En god leveregel er, at man ikke skal ta' sorgerne på forskud.;)

En kanal der koster kr. 40 som tilvalg, forbliver næppe gratis og TV2 er ikke ligefrem kendt for billige kanaler.

mufcdk1974 skrev:
En kanal der koster kr. 40 som tilvalg, forbliver næppe gratis og TV2 er ikke ligefrem kendt for billige kanaler.

Jeg giver Jørn ret, Lad os nu se. Med de priser og med den konkurreance der ser ud til at komme i 2015, tvivler jeg på Yousse tør gøre for store krumspring. (Jeg har menlig  set morgen tv2 news, om fusioner)

Jeg slår i hvert fald koldt vand i blodet og glæder mig over, at alle spørtinteresere indtilvidere kan få deres sport-sbehov dækket via tv-skærmen. 

Rigtig god Nyhed ....tusind tak for det :D og ja det er muligt der kommer pristigninger i 2016 men tager vi når vi kommer dertil. 

GODT GÅET YOUSEE ....I'm happy:D

Besvar