Synkronisering af lyd og billede! | YouSee Community
Spørgsmål

Synkronisering af lyd og billede!


Når jeg ser tv ( Samsung smart) igennem 4k boxen / er lyden meget forsinket, den passer ikke til mundbevægelserne på billedet! Hvis jeg skifter til direkte signal ( ser tv uden om boxen) passer lyd og billede 100% ! Hvordan kan det justeres??

8 Kommentarer

Omdømme 7
Badge +7
Der er sandsynligvis lydforsinkelse på den HDMI port hvor boksen er tilsluttet.

Omdømme 1
samme her... ingen problemer på den gamle samsung boks -troede aldrig jeg skulle sige det, men savner sgu den gamle,.
Her så dårlig billede og lyd sammenlignet og troede jeg nu skulle have en boks der endelig kunne spole ordentligt... det er praktisk talt umuligt at spole og vil man i spole sekvenser/kapitler når man at falde i søvn - 1 min. frem og ca 20 sek. tilbage - det fan'me ringe, pointen går totalt af det.
Omdømme 7
Badge +7
Det tager ikke lang tid at skippe 5-7 minutter frem, få sekunder.
Omdømme 1
Radiomanden...så må du have en superboks, tror faktisk du har det, for nærmest alle dine kommentar vedr. kritik af boksen, går på at modsige brugere i deres erfaringer...

Hvis jeg synes det et problem, så er det et problem for mig..
og det er grundlæggende mærkeligt at lave frem og tilbage knapper der grundlæggende fungere ens, set i lyset af måden den anden knap virker, der kørere også hak, men aldrig lander i det billede man tror man er i.

på den anden boks kunne man trods alt vælge mellem 3,5,10 min frem og tilbage hvilket ofte passede med eks. reklamer og skulle man skulle frem til slutningen i en 2 timer lang film var den nem at manøvrere
Omdømme 7
Badge +7
Skip frem Ca. 30 sekunder for hvert tryk, tilbage Ca. 10 sekunder for hvert tryk. Det tager ikke lang tid.
Omdømme 1
det var da utroligt!!!
Omdømme 6
Badge +1
Radiomanden - forklar så lige hvorfor de overhovedet har en spol frem, når den ikke virker, og man er nødt til at bruge skip i stedet for ?
Og ja jeg ved godt de har genbrugt den fra ysr2000, men det undskylder da ikke at spol ikke kan bruges på ys4000 ordentligt.

Hvis yousee ikke snart får fingeren ud og fixer de problemer der har været i snart 4-5 år med humax boxene, finder MANGE nok snart en anden udbyder.
Omdømme 7
Badge +7
Kan godt bruge spole funktionen, men den er for hurtig og derved uprecis til brug for at komme forbi rekvalmer.

Besvar