SyFy HD hvornår? | YouSee Community

SyFy HD hvornår?Vis første besked

26 Kommentarer

Hej YouSee

Jeg kan huske at TDC i sin tid havde SyFy HD (den som hed Sci-Fi).

Den blev så pillet fra igen.

Men jeg er lidt træt af ikke at have en ordentlig Science Fiction kanal.

Hvornår kommer SyFy til Danmark?Det er dælme mange år siden at vi havde SciFi Channel, det ligger godt 20 år tilbage, altså dengang vi kun havde analogt TV.
TDC Kabel TV som Yousee hed dengang, fjernede ikke kanalen. Kanalen blev ganske enkelt nedlagt af den engelske ejer selv og det med en rigtig god grund:
Total mangel på seere.

Det var ikke nogen ordentlig sci-fi kanal den der. Det var en ren skygge af den Amerikanske version, for på den Europæiske variant viste de udelukkende B og C produktioner, altså kun fra det ringeste til de værste lav kvalitet produktioner inde for sci-fi. De viste slet ikke de samme høj kvalitetes produktioner som på den Amerikanske moder kanal og det endte med at blive kanalens død, fordi ingen gad at se på det bras.
Der gik så også en del år før den vendte tilbage i England, hvilket skete under en ny ejer.

Med det ringe ry at SyFy har i dag, der må jeg indrømme at min interesse i at få en af de udenlanske varianter yderst lav, for jeg er ikke en fan af science fiction serier, der ikke får en ordentlig afslutning, hvilket SyFy stort set kun er kendt for med deres hidtidige egen produktioner, hvor den sidste sæson altid er kort, forhastet og en ret roddet affære.
Desuden har jeg set et par af deres egne science fiction film og det er ikke et hak bedre. Det er yderst ringe produktioner med meget dårlig CGI, hvor selv at have ret kendte skuespillere i dem ikke kan redde dem fra hvor ringe produktioner de er.

I stedet for kunne man se på muglighederne med at starte en ren Dansk science fiction kanal op, der har nul relationer til SyFy, hvor så mugligheden foreligger i at vise hvad som helst inde for science fiction produktioner på kanalen i HD, så om det er Star Trek, Stargate, Marvel eller DC serier der vises, for her er de på neutral grund.
Kravet til kanalen skulle dog være nul reklame afbrydelser, banner reklamer eller split screens, som man kender til hos Kanal 5 og TV3.
Den slags er kun med til at lede ens opmærksomhed væk fra handlingen.
Reklamer er dog OK imellem hver udsendelse som man kender det fra TV2.


Jeg er så dybt uenig mht. en dansk SyFy kanal.
Dette i forhold til de danske kanal der er i dag, som er temmelig dårlige og peger på sport, reality og alt for meget "ned på jorden" film/serier.

Besvar