Spørg os om den nye YouSee tv-boks


Omdømme 6
Badge +2

På mandag lancerer vi en helt ny YouSee tv-boks og vi ved, at I sidder med mange spørgsmål, som vi rigtig gerne vil besvare.

Derfor har vi aftalt med vores produktchef for YouSee tv-boksen, Henrik Harder, at han i løbet af mandag/tirsdag sætter sig ned, og besvarer alle jeres spørgsmål om den nye YouSee tv-boks.

Det kan være alt fra spørgsmål til selve produktet, tankerne bag eller det mere tekniske.

Så sidder du med spørgsmål eller dukker der et spørgsmål op til den nye tv-boks over weekenden, så benyt endelig lejligheden til at stille det her i denne tråd.

Vi vil have åbent for spørgsmål frem til mandag morgen, hvorefter tråden vil blive lukket for nye kommentarer – derefter vil Henrik besvare dem.

Vi glæder os til at høre fra jer :)


25 Kommentarer

Er det teknisk umuligt for boksen at koble sig på et 2,4 GHz-netværk?

Den lille boks, som kommer senere: Hvordan skal den primært se live-tv? Gennem egen tuner eller gennem hovedboksens tunere? Jeg tænker: Hvor mange af hovedboksens tunere kan bruges til live-tv-streaming til hjemmets små bokse...

Vil andre end Yousee kunne udvikle apps til den?

Hvad kan USB-porten bruges til?

Man kan tilsyneladende ikke starte boksen op i offline-tilstand. Bliver det muligt på et tidspunkt?

Omdømme 1
Badge
Ifølge rygtebørsen er den nye Yousee-boks udviklet i samarbejde med Humax.

Kan det bekræftes?

Og i så fald - hvilken eksisterende Humax-model minder mest om Yousee-boksen?

Hej youSee. Det ser ud til, at jeres implementerings-strategi lægger op til, at eksisterende kunder med youSee plus mister musik ved, at skifte til den nye boks? - vil det være muligt, at købe musik som en tillægs-tjenste til kabel-tv, eller bredbånd? dvs. 30 kr. i boksleje + ?? kr. for musik. Mvh Lars
Hvordan håndterer I eksisterende kunder med en Yousee boks? Kan de frit bytte den gamle boks til den nye? Og hvordan gøres dette i praksis - er det blot ved at ringe til supporten, som så sender den nye boks med posten?

Jeg savner information om hvad YouSee gør for kunder med den gamle boks.

Jeg synes ikke vi har fået nogen form for brugbar information.

Jørgen Jørgensen

Omdømme 7
Badge +7
Det er hvad der skrives om den gamle box.

Jeres beboere kan fortsat bruge YouSee Plus-boksen, som de plejer. Hvis de vil leje den nye tv-boks, kan de enten opsige YouSee Plus og leje den nye tv-boks. Eller de kan overtage YouSee Plus-boksen. Det koster et gebyr på 299 kr., hvorefter optagelser på YouSee Plus-boksen beholdes og beboeren lejer den nye tv-boks direkte hos YouSee.

Tjenester som Tv-arkiv og Start forfra og eventuel adgang til YouSee Film og Serier samt musik forsvinder.

Bemærk, at vi ikke giver support på YouSee Plus-boksen, hvis beboeren overtager den

Omdømme 2
Badge
Hvad er planerne for tilgængelighed af jeres TV & Film App på Apple TV 4 og Android TV?

overvejer at få den nye tv boks. men har 2 tv i husstanden.som jeg ser fuldpakken på..skal man så bestille 2 bokse eller kan begge tv sluttes til en boks.

eller kan man bare brugen boksen på det ene tv og uden boks på det andet tv når man har fuldpakken uden bland selv

Omdømme 7
Badge +7
Hvis ikke der er behov for på det ene TV, at se andet en live udsendelser, så er det ikke nødvendigt med noget, så bruger du det bare som du gør nu.

Omdømme 1
Jeg er interesseret i at vide hvad der sker med Yousee plus. 

Hvad bliver afløseren for Yousee plus på den nye boks?

Kan man ikke have den gamle og den nye med de samme muligheder?

Omdømme 7
Badge +7
 Den nye box indeholder, vil indeholde det hele, Start forfra, Arkiv, Film, kan bruges til C More og hvad ellers den gamle kan. Det er i følge det der er kommet frem om den.

Omdømme 1
Er du yousee plus kunde, kan du helt gratis skifte til den nye yousee TV-boks ved at skifte dit abonnement til vores nye tv-løsninger.

HVAD MENES DER MED DET???????????

Omdømme 7
Badge +3
Den gamle YouSee Plus-boks fra Samsung har fået problemer med favoritlisten, som ændrer sig af sig selv, og nogen gange virker flere kanaler ikke, men når der er fundet en kanal, der virker, så begynder de alle at virke igen. Er det en følge af ændringer, som YouSee foretager af hensyn til den nye boks?

Vil eksisterende YouSee Plus-kunder, der lejer Samsung-boksen få tilbud om ombytning til den nye boks indenfor det løbende abonnement, og kan man regne med at en ombytning ikke betyder at der mistes funktioner, kun at der kommer nye funktioner som den nye boks indeholder?

Omdømme 7
Badge +7
Der er en ting der er kommet mig for øre, og det et at der ikke er mulighed for at lægge tid til optagelserne, det kan da ikke være rigtigt at man har overset den funktion, det er da noget som skal rettes snarest.

Det må hellere få en høj prioritet.

Helt enig med Radiomanden omkring det at lægge tid til optagelser.

Dette er en af de mest vigtige funktioner i en TV-optager. 

Regner med at det kommer i en opdatering hurtigst muligt.

Omdømme 7
Badge +7
Ja, der bliver meget hurtigt stor utilfredshed når man ikke får slutningen af udsendelser med, det er jo svært for de enkelte kanaler at overholde deres tider. Så kære YS få det fixet hurtigt, ellers er der nok mange der hurtigt returnerer produktet, det kan i jo ikke være interesseret i.

Har bestilt den nye boks kan man Købe den gamle  og hvad koster den  håber i får løst det med ekstra optage tid  på den nye 

Omdømme 7
Badge +7
Her er hvad der skrives om Samsung boxen.

Jeres beboere kan fortsat bruge YouSee Plus-boksen, som de plejer. Hvis de vil leje den nye tv-boks, kan de enten opsige YouSee Plus og leje den nye tv-boks. Eller de kan overtage YouSee Plus-boksen. Det koster et gebyr på 299 kr., hvorefter optagelser på YouSee Plus-boksen beholdes og beboeren lejer den nye tv-boks direkte hos YouSee

Omdømme 2
Vi har den nuværende Yousee Plus boks som vi lejer. Vi har både tv, bredbånd, og mobiltelefoni hos jer også.
Vi er selvfølgelig meget interesseret i jeres nye boks, men synes der har været så mange forskellige udmeldinger mht hvad den kan osv.

I forbindelse med lanceringen af den nye boks kontra den gamle boks har jeg lidt spørgsmål.

1: På den gamle Yousee Plus boks har jeg arkiv, gratis film osv. Findes det også på den nye boks?

2: Der skrives om at man overgår til et nyt abonnement hvis man vælger det nye abonnement. Hvad indeholdet det abonnement?

3: Hvad mister jeg i forhold til den gamle boks, ved at overgå til den nye?

4: Hvad får jeg ved at overgå til den nye?

5: Er det muligt at tilslutte en ekstern harddisk til den nye boks via USB og se film man har liggende der?

6: Hvordan foregår ombytning af den gamle boks til den nye?

7: Hvor lang tid skal man forvente ombytning fra den gamle til den nye boks tager?

På forhånd tak

Omdømme 6
Badge +3
Radiomanden skrev:
 Den nye box indeholder, vil indeholde det hele, Start forfra, Arkiv, Film, kan bruges til C More og hvad ellers den gamle kan. Det er i følge det der er kommet frem om den.

Man mister Gratis film (men kan leje film), og man mister Musik, hvis man har disse rettigheder i henhold til et YouSee Plus- eller On Demand-abonnementt og opsiger et sådant abonnement.

Hvis  kunden lejer den nye tv-boks og opsiger YouSee Plus, er det ikke sikkert, at han/hun kan beholde et eventuelt YouBio Plus-abonnement (og i så fald mistes C More i YouBio Plus). YouBio Plus har haft YouSee Plus som forudsætning. - Men måske konverteres YouBio Plus til et YouBio-abonnement, som ganske vist heller ikke sælges mere?

Omdømme 7
Badge +7
Når man ser på dens brugerflade, så kan man se, at der både er et punkt der hedder film og Leje film.

Omdømme 6
Badge +3
Radiomanden skrev:
Når man ser på dens brugerflade, så kan man se, at der både er et punkt der hedder film og Leje film.

I diverse YouSee Bredbånds-abonnementer er der inkluderet Film & Serier, som det må formodes fortsætter.

Kunder med YouBio-abonnement (sælges ikke længere) kan vel også bruge den nye boks, som de har kunnet på en YouBio Boks.

Jeg går ud fra, at kunder som beholder YouSee Plus-/On demand-/YouBio Plus-abonnement, får adgang til gratis film  på den nye boks i henhold til hidtidige abonnement(er).

Knappen Film fører desuden til de abonnementfilm, som kunder kan have i HBO Nordic og C More og måske senere i Netflix.

Omdømme 6
Badge +3
Et spørgsmål om kodede kanaler.

Hvis man abonnerer på Bland Selv-kanaler eller Ekstrakanaler, vil den nye boks så modtage dem som kabel-tv-kanaler (DVB-C) eller som streamede kanaler?

YouBio-boksen - Netgem-boksen - streamer sådanne kanaler, da boksen jo ikke kan behandle kodede kabel-tv-kanaler.

Omdømme 6
Badge +2
Hej alle,

Tak for jeres mange spørgsmål.

Jeg lukker nu tråden for nye spørgsmål, og sender jeres videre til Henrik, som besvarer dem i løbet af i dag/i morgen :)

Opdateret: Se svarene på jeres spørgsmål om den nye tv-boks

Vh
Nikolaj

Besvar