Optager ikke hele TV-programmet. | YouSee Community
Svar

Optager ikke hele TV-programmet.


Hvis man sætter TV-avisen kl.19:00 til serieoptagelse og regionale nyheder kl.19:30 til serieoptagelse, optager den f.eks. 8 minutter af TV-avisen og de sidste 22 minutter ligger ovre på regionale nyheder der nu fylder 52 minutter. Meget irriterende.
icon

Bedste svar af Kasper 7 november 2018, 15:49

Hej Alle

Vi er klar over, at der opstår denne uhensigtsmæssighed på Humax YSR-2000 og vi arbejder på en softwareopdatering der løser denne fejl.

Jeg beklager generne.
Se original

6 Kommentarer

Omdømme 7
Badge +6
Går ud fra at det er en af YouSee's bokse du har, kender dem ikke lige, men hvis den har mugligheden for ændre slut tidspunktet på TV2's nyheder, så sæt slut tidspunktet til eks. 20:05
Så er du 100% sikker på at du får det hele med i en enkelt optagelse.
De reklamer der er mellem TV2 nyhederne og regional nyhederne er jo nemme nok bare at "spole" hen over med fast forward tasten.

Men har du evt. prøvet at se hvad der sker hvis du prøver på at sætte den til at optage nyhederne på TV2 og så regional nyhederne på jeres egen regional kanal i stedet for?
Omdømme 7
Badge +7
Sker det hver gang.? Det det er oplevet at en optagelse af både på Humax 2000 og 4000 fejler, og der ikke optages noget, men derudover, så følger optagelsen EPGen som den skal, mener at der er en anden bruger der har skrevet om noget tilsvarende, har ikke selv været ude for det. Hvis det sker gentagende gange, må det fejlmeldes, så der kan ses på hvad årsagen kan være.
Jeg er også begyndt at opleve problemet, at optagelser deles uhensigtsmæssigt. Det lader måske til at hænge sammen med at der er timet flere samtidige optagelser. Det ændrer ikke ved at det er mega irriterende. Og hvis man kommer til at slette en optaget udsendelse og overser at der hænger noget på fra en anden optagelse - så mister man data.
hej
På min y-2000 boks opstår problemet når man optager 2 programmer lige efter hinanden fra samme kanal f.eks DR1. Første optagelse afkortes altid og anden optagelse forlænges så der mangler ikke noget! Hvad er status på problemet?
mvh
Jeg har samme problem. Når jeg eksempelvis optaer to afsnit af en serie, der kommer umiddelbart efter hinanden, optages der ofte kun et kort stykke af det første og så ligger resten af det første afsnit sammen med optagelsen af det andet afsnit.

Det har været galt i cirka 3 måneder vil jeg skyde på.
Omdømme 7
Badge +7
Hej Alle

Vi er klar over, at der opstår denne uhensigtsmæssighed på Humax YSR-2000 og vi arbejder på en softwareopdatering der løser denne fejl.

Jeg beklager generne.

Besvar