Svar

Ny YouSee TV-boks - hvordan slettes kun én optagelse



Vis første besked

29 Kommentarer

Jeg er kommet til at slette en hel serie (før vi dør/svensk)i stedet for et enkelt afsnit. Kan serien genoprettes/eller findes.

Jeppe

Omdømme 7
Badge +7

Du kan optage genudsendelserne, se dem i Arkiv, andet kan ikke gøres.

Badge +2

Fremover kan du kan du gå i menu og vælge optagelser. der kører du med piltasten ned på dine optagelser. og klikker på hver enkel der kan du slette enklevis hvis du har 3 optagelser og du vil gemme 2 . vælger du med piltasterne op og ned og frem og tilbage hvilken du vil slette. Du trykker ok og kommer ind på din udsendelse der. kan du slette enkeltvis og uden du slette de andre. er samme fremgangs måde med serier der er optaget der vælger du ud i siden  de afsnit du har optaget og vil slette klik ok på hver afsnit og slet :relaxed:  PS de optagelser du har slette er givet væk for altid da de er gemt på Skyen hos youSee.

Badge +2

Kommer givet an på hvilken boks du har.. ser tråden er ældre dato-, 

 

Besvar