Ny boks - Software tråden - opdateringer Nyeste 1.10.00 pr 23.05.2016 | YouSee Community

Ny boks - Software tråden - opdateringer Nyeste 1.10.00 pr 23.05.2016Vis første besked

96 Kommentarer

Omdømme 7
Badge +7
 Hvad kan der siges positivt om efterfølgeren til 1.10.00. Den er på vej, skulle have være klar for et par uger siden, men som oplyst her i tråden er den forsinket.

Omdømme 3
Så vi betaler for en boks som koster 99,- om mdr. (Selvom jeg fik lovet den til 30) og den bliver heller ikke mere opdateret. Er det fordi de ikke kan fikse strøm problemet i stand-by? 

Ligesom dig blev jeg lovet den til 30kr; men skal af med 100kr om måneden; mht opdateringer, det er nu ved at være 3 måneder siden, at der var en opdatering, mit gæt er at man er ved at opgive; men hvad DSB har ic2 og IC4 togene, forsvaret får nok F-35, og Yousee har Humax boksen.mvh nissefar99

Omdømme 7
Badge +7
 Hvis der betales så meget, er det fordi den forening i er tilsluttet ikke har en aftale, så det er ikke You See der er skyld i det, men Foreningen.

Alt det ved jeg, tro mig, jeg er efterhånden berygtet hos kundeservice; men nu har svaret omkring prisen, hvad så med opdateringerne? Jeg har haft alle bokse som de har haft; men jeg har aldrig oplevet at have 12-16 programmer uden undertekst i nu over 4 måneder, kan ikke zoome ind etc. 

Omdømme 7
Badge +7
 Der arbejdes på en opdatering, som skulle være ret omfattende, men der er ingen tidshorisont for hvornår den er klar. Zoom.? Hvorfor skal den have det.? Det forlyder der intet om, ej heller her fra brugerne fremsat ønske om.

Det jeg mener med at zoome, prøv at gå ind i Discovery World, så vil du se at der er sorte bjælker hele vejen rundt hvis det er 16:9, og på alle film etc der er 4:3, er halvdelen af skærmen, bjælker, det er det jeg mener med zoom, på Samsungen kunne man vælge forskellige skærm indstillinger, direkte i de optagede programmer

Omdømme 7
Badge +7
 Hvis 4:3 sendes i 16:9, som f.eks ældre udsendelser bliver på DR1 eller 3, som jo er HD kanaler, så kan der ikke laves Zoom. Det kan man i hvertfald ikke på TVet, på SD kanaler kan man.

tusind tak,det forklarer det perfekt, selvom det lyder som om at jeg synes at der er alt ivejen med boksen, så er vi nede på at jeg savner de undertekster, det er primært: viasat nc,viasat history,viasat explore, discovery world, discovery science, discovery travel, outdoor, bbc earth, bbc brit, tcm og nogle flere.Det med bjælkerne , går netop igen på dansk filmskat, tcm m.m.De er der også på gamle disney klassikere på bluray, så det altså fordi de er digitaliseret på HD?

Omdømme 7
Badge +7
Ja, HD kan der ikke pilles ved på den måde, det format er låst til det som det er. Så der er ingen grund til at få den funktion på boksen, da de fleste kanaler jo er HD, der er ikke mange undtagelser mere.

igen tak for svar, så håber jeg, at DVB teksterne snart kommer.

Omdømme 7
Badge +4
Hej

Forestillede mig vi havde en tråd, der viste udviklingen i Software opdateringerne på den nye boks

og meget gerne, hvad der er sket af  ændringer.Så har vi fået den næste opdatering, således at boksen skulle overholde EU regler for strømforbrug.

Den hedder

Pakke 1.15.18
Dato 17.0.2016
Omdømme 7
Badge +4
Hvorfor pokker kan man ikke rette ?
Dato 17.08.2016

http://www.recordere.dk/2016/09/yousee-saa-har-vi-loest-stroemproblemet-paa-boksen/
Omdømme 7
Badge +4
[quote=mich]Hvorfor pokker kan man ikke rette ?

Det nye forum. Og hvorfor kan man ikke rette overskriften til, så den passer med nyeste version ?
Omdømme 7
Badge +4
Iøvrigt er der nu ugedag benævnelse i TV Guiden. Rigtigt fint 🙂
3måneder gået uden opdateringer, så blev strømproblemet ordnet, det tog altså 3 måneder; men ingen DVB undertekster til 16 kanaler, intet tekst tv eller andet, simpelthen utroligt flot, glæder mig til at tale med kundeservice imorgen, supporten kunne kun bekræfte, at der ikke var kommet andet end det med strømmen. nissefar99
Omdømme 3
Badge +1
Hvor meget strøm bruger boksen på normalt stand-by?
Omdømme 7
Badge +4
Så fik den nye Humax boks idag den 3. november endelig den næste opdatering 1.20.42

TekstTV
DVB tester på bl.a. BBC earth og BC Brit
Har taget sin tid; men nu er det endelig blevet iorden; men det ser ud til at en anden vigtig ting, er kommet iorden, nemlig at f.eks, hvis man ser Discovery World, og der udsendelser i 16:9, fylder den selv skærmen ud, det gjorde den heller ikke før, det gælder bl.a også for TCM . Mvh nissefar99
Omdømme 3
Badge +1
Jeg håber den retter en fejl når den var i dyb stand-by at den kunne få anlægget til ikke kunne få lyd på. Der er nu også forældre kontrol på boksen.
Omdømme 7
Badge +4
Lidt mere om dagens opdatering her https://forum.yousee.dk/kabel-tv-8/opdatering-120-til-den-nye-yousee-boks-97674

Besvar