Spørgsmål

mellempakken med bland-selv kanaler / pris for tilkøb


Hej!

jeg har en grundpakke med Bland-selv med 9 tilvalgte kanaler. De 9 kanaler giver åbenbart 9 point, som står i en grøn cirkel. Hvis jeg vælger en kanal til, tælles ned på 8 point o.s.v. Kan jeg frit vælge kanaler, indtil jeg når ned på 0 point? Eller skal jeg afgive en for at få en anden? Hvad koster ekstra kanaler, hvis jeg ikke ønsker at skifte de gamle ud?


3 Kommentarer

Omdømme 7
Badge +7

I bland selv, uanset om det er 10, 20 eller 36, så koster hver kanal 1 Point, så haved er den med 10, så kande vælges det antal kanaler, så er du på 9, så kan der vælges en yderligere, bland selv kan også bruges til Streaming,, de koster fra 2 - 7 points i bland selv 10.

Haves der bland selv, kan der ikke haves extra kanaler.

Svaret er lidt uklart. Jeger også lidt forvirret. Rent faktisk er det grundpakken med bland-selv, jeg har, og her er tilvalgt 9 ekstra kanaler.

på Mit Yousee står der, at jeg har mellempakken + bland selv, og det står der også på opkrævningen fra antenneforeningen. Hvad er det korrekte?

Omdømme 7
Badge +7

Hvis der på Mit You See står at det er bland selv, så er det sådan, så er der kun 9, så mangler der en. Hvis det var extra kanaler ville de være specificeret ud hvilke der haves, da de ikke har samme pris. Det har de når det er bland selv, Kr. 18 stk. i mellempakken, da der jo er 10 i den pakke.

Besvar