Kan ikke finde oversigten? | YouSee Community
Spørgsmål

Kan ikke finde oversigten?


Jeg har klikket på alt muligt, men har ikke fundet hvad jeg søger.

Jeg leder efter en oversigt, der viser hvilke kanaler der er i fuld-pakken. Lige nu har jeg mellempakken. Ligeledes hvad fuldpakken koster?

Det ville være dejligt hvis nogen gider linke til det jeg søger, eller evt forklare hvad jeg skal gøre.

På forhånd tak til dem der forsøger at hjælpe.

Mvh Michael

8 Kommentarer

Omdømme 7
Badge +4
https://yousee.dk/~/media/pdf/Foreninger%20og%20Erhverv/Produkter%20og%20priser/TV/Kanaloversigter%202018/FK0039_1801_Kanaloversigt_alle_WEB.ashx
Omdømme 7
Badge +7
Listeprisen for Grundpakke + 36 bland selv er Kr.569/måned. 36 kanaler er = antallet af kanaler i Fuldpakke. https://yousee.dk/tv.aspx
Liste over de FASTE kanaler i Fuldpakke. https://kundeservice.yousee.dk/tv/fuldpakken
Mange tak for Jeres links og forklaringer. De besvarer mine spørgsmål. Jeg betaler 403 kr/måned for mellempakken. jvf linket fra mich kan jeg se, at der ikke er noget der interesserer mig i den store pakke. Så jeg føler det vil være dumt at betale mere for den store pakke.

Vedr. bland selv kanaler. Jeg har ikke brug for 36 kanaler. Den mindste pakke med 10 kanaler er rigeligt. Desværre kan jeg se, at det koster 600 for oprettelse og yderligere 100 for forsendelse af boks. Jeg nægter at betale 700 kr bare for at få bland selv. Jeg kan godt læse at man får opstarten gratis lige nu, såfremt man vælger 36 bland selv kanaler, men månedsprisen er for dyr. Jeg vil kun have 10 kanaler.

Mange tak for nyttige og brugbare, samt hurtige svar :)

Mvh
Michael
Hej igen. Jeg fik som skrevet nogle fantastiske og hurtige svar.

Jeg har et tillægsspørgsmål:

Hvis man vælger bland selv kanal løsningen, såfremt yousee ikke "røver" en for 700kr ved oprettelse, er udvalget af kanaler man kan vælge, så dem jeg kan se i den store pakke ?
For det er godt nok sølle. Jeg er meget træt af mellempakken. Jeg ser 3-4 kanaler, og de genudsender her i 2018 serier/sæsoner fra 2017.

Jeg vil, såfremt yousee stopper vanviddet med at kræve 700 kr ved opstart af bland selv(10 kanaler), meget gerne vælge kanaler der sender film og nye serier.

På forhånd tak :)

Mvh
Michael
Omdømme 7
Badge +7
Jeg gik fra Mellem til bland selv 10, det kostede ikke noget, prisen er den samme. TV boks havde jeg i forvejen, den kostede Kr.99 i forsendelse.
Hej Radiomanden

Det lyder godt. Håber det stadig gælder :)

Ved du hvor man kan se oversigten af bland selv kanaler. Den kan jeg nemlig heller ikke finde? Eller er udvalget af bland selv, de kanaler der er i den store pakke?

Tak for dit svar :)

Mvh Michael
Omdømme 7
Badge +7
Alle kanaler, der er 96 i alt at vælge imellem kan ses når du får boksen og bland selv er aktiv.
Hej Radiomanden

Mange tak for dit svar :)

Mvh Michael

Besvar