Humax og Slingbox | YouSee Community
Spørgsmål

Humax og Slingbox


Jeg har en Humax boks sammen med en Slingbox. Billedet er igennem - har prøvet via HDMI - her forsvinder billedet efter kort tid. Men med scart ok. Nu kan jeg ikke få fjernbetjeningen til at virke. Har downloadet fil til remote og kan få fjernbetjeningen frem på skærm - men ingen effekt på Humax boksen. Har prøvet med IR Remote øje - men ak. Hjælp!!!! Erfaringer - hvad gør jeg?

4 Kommentarer

Omdømme 7
Badge +7
Hej strandtoften37

Jeg kan se at du mangler svar her 🙂

Desværre har jeg ikke lige en løsning i ærmet, men jeg kan se, at vi har nogle tråde angående Slingbox, når jeg søger efter tråde på forummet.

Radiomanden, har svaret en anden bruger tidligere på året der skrev omkring Slingbox. Ved ikke om det leder dig på sporet? :)
https://forum.yousee.dk/kabel-tv-8/den-nye-yousee-box-98307
Den gamle Samsung box og Slingbox var et godt fit fordi Samsung sender signal ud på både HDMI og scart portene samtidig.
Det gør humax ikke. Enten eller - og det er jo ikke så fedt at se tv i stuen via scart stikket.
Der skulle være en custom Remote til Humax Yousee enheden for brug med Slingbox.
https://community.slingbox.com/thread/53196?forceNoRedirect=true
Men man får vel behov for en HDMI splitter til opgaven - giv lyd når du finder et setup.
Nogen der har fundet en løsning på denne udfordring? Altså at fordre en Slingbox med signal fra en Humax YS4000 ?
Min YS-4000 YouSee boks spiller fint sammen med min Slingbox-500 vha HDMI kabler og en HDMI splitter. Dog har jeg endnu ikke fundet en virtuel remote controller, som jeg kan skifte kanaler med. Flere modeller fungerer fint med regulering af lyd men altså ikke kanaler? Er der nogen der har en løsning?

Besvar