Spørgsmål

Billedet hakker når modem er tændt


Hej 

Vi har en yousee boks (sprit ny) og en internet forbindelse via coax på 1000Mbps med et sagemcom 3890v3 modem (sprit nyt)

TV boksen har været tilsluttet 5G trådløst og det har virker fantastisk i ca. 2 måneder, lige indtil i forgårs! 

Billedet hakker på næsten alle kanaler, og stopper faktisk kun hvis man slukker modemet, hvorefter billedet bliver perfekt igen.

TV-boks og modem er genstartet, der er blevet tjekket at 5G forbindelsen kører, der er udført hastighedstest på internettet - og alt kører som det skal, bare lige undtagen tv-billedet.

Så hvad skal vi gøre nu?


5 Kommentarer

Badge +2

:relaxed: Har du prøvet med netværkskablet om det gør en forskel og eller om det hjælper at prøve at slukke det trådeløse ovenpå modemet. og tænde det igen om de løser det. blot nogle forslag. Eller måske linket kan være til hjælp..  https://kundeservice.yousee.dk/tv/loes-problem/genstart

Hvad bruger I af fordeler til at splitte signalet mellem modem og tv?

Omdømme 7
Badge +7

En fordeler alene duer ikke, der skal jo bruges et skillefilter, som enten er i vægudtaget, eller skal påmonteres udtaget.

Omdømme 5
Badge +7

Hej Karen

Umiddelbart lyder det, som du beskriver, som indstråling. Det betyder reelt set, at WiFi-signalet går ind og forstyrrer signalet i antennekablet til tv’et. Bruger I YouSee godkendt antennekabel? Der følger umiddelbart et med sammen med boksen. 

Stefan, YouSee Forum Team

Omdømme 7
Badge +7

Hej Karen 

Fik du løst problemet?

Jeg håber at du vil markere det bedste svar i tråden her:slight_smile:

Besvar