Sletter optagelser der er låst


  • Udforsker
  • 25 kommentarer
Når jeg har låst en serie optagelse, og vælger at slette alle, så burde den ikke slette den låste, men det gør den.

3 Kommentarer

Omdømme 4
Badge +4
 Har du prøvet at låse op først.?

Du misforstår helt, jeg har en serie optagelse, hvor der er enkelte afsnit jeg IKKE ville have slettet, så jeg låste dem, og slettede så alt, og havde forventet at de låste stadig var der, men det var de ikke.

Omdømme 4
Badge +4
Det er i hvertfald ikke muligt at slette en enkelt optagelse når den er låst, det har jeg lige prøvet. Har aldrig slettet flere på en gang, sletter altid enkeltvist når de er set, så hvad der sker hos dig når der er nogen som er låst ved jeg ikke.

Besvar

    • :D
    • :?
    • :cool:
    • :S
    • :(
    • :@
    • :$
    • :8
    • :)
    • :P
    • ;)