Svar

Problemer med at starte den nye boks op fra "Stand by" mode.


  • Bruger
  • 19 kommentarer
Hej Yousee.

Når jeg skal starte den nye boks op for "Stand by", så har den problemer med at starte op.

Lyden kommer fra den Tv kanal man slukkede på, men billedet på Tv skærmen tænder og slukker hele tiden, eller jeg får blot "sne" på skærmen.

Boksen kommer først op at køre når jeg genstarter den ved at slukke og tænde den bagpå.

Jeg gætter på det er en software fejl, eller skal boksen byttes?

Michael, Køge.

icon

Bedste svar af joern 23 april 2016, 11:46

Når du oplever fejl, har du så prøvet at slukke og tænde dit tv og ikke boksen?

Se original

4 Kommentarer

Omdømme 3

Her kan du se, hvor mange omdømmepoints Radiomanden har modtaget fra andre medlemmer.

Badge +3
Det har jeg ikke oplevet, den virker fint med det samme.

Omdømme 3

Her kan du se, hvor mange omdømmepoints joern har modtaget fra andre medlemmer.

Badge +3
Når du oplever fejl, har du så prøvet at slukke og tænde dit tv og ikke boksen?
Omdømme 2

Her kan du se, hvor mange omdømmepoints moef har modtaget fra andre medlemmer.

Badge
Du kunne også prøve at gendanne frabriksindstillingerne, blot for at tjekke om det kunne fikse problemet. Ellers tror jeg den er defekt, hvis det altså er på antenne ingangen - tv tuneren du kikker, og at den virker hvis du slukker/tænder for den, men ikke kan fra standby.

Jeg har prøvet både at slukke boksen bagpå, og tænde igen efter 30-40 sek. samt at gendanne til fabriksindstillinger.

Begge dele får boksen op at køre igen.

Det er ikke hver gang jeg tænder boksen fra stand by, jeg oplever fejlen, men måske hver 3-4 gang.

Det er derfor jeg tror det måske kan være en software fejl.

Det virker lidt som om boksen ikke helt spiller sammen med mit TV(Samsung UE46F8005).

Michael.

Besvar

    • :D
    • :?
    • :cool:
    • :S
    • :(
    • :@
    • :$
    • :8
    • :)
    • :P
    • ;)