Svar

Opgradering fra Bland Selv 10 til Fuldpakke muligt?


Vis første besked

29 Kommentarer

Badge
Sagen endte med, at jeg får fuldpakken tilbage og bliver kompenseret for mine ekstra-udgifter i forbindelse med skiftet til Bland Selv 10. Jeg skulle heller ikke betale for teknikerbesøget. YouSee har ikke meldt tilbage med resultatet af modem-overvågningen trods gentagne rykkere fra min side, så det ser ud til at jeg må leve med at upload-hastigheden i perioder går helt ned på 0.5 mbps (har en 110/60 mbps forbindelse). Jeg kan jo alitd håbe på, at andre fra lokalområdet fejlmelder. Måske er de i besiddelse af mere tålmodighed og stædighed end mig ;-)
Badge
Radiomanden skrev:

Humaxen modtager i følge andre brugere de krypterede kanaler ikke de frie.Opfølgning: Fuldpakken er nu tilbage på vores adresse og alle TV-apparater virker igen fint. Som Radiomanden skrev, hjalp det dog ikke på Humax-boksen som stadigvæk bruger de krypterede QAM256-kanaler og ikke QAM64-kanalerne fra fuldpakken. Jeg har talt med tre supportere hos YouSee og fik først af den sidste bekræftet, at sådan er Humax-boksen "by design". Så eneste løsning er at sende den retur :-(

Nu må jeg ud og kigge efter en harddisk-optager. Er der nogen som har erfaringer med Samsung BD-H8900N 1TB?
Omdømme 7
Badge +7
Jeg ville da lige give det en extra chance for at få styr på problemet med Humaxen, signalet skal bare være i orden, det kunne også give problemer med andre enheder.
Efter de erfaringer jeg har haft med Samsung optagerne vil jeg gå uden om dem.
Badge
Radiomanden skrev:

Jeg ville da lige give det en extra chance for at få styr på problemet med Humaxen, signalet skal bare være i orden, det kunne også give problemer med andre enheder.
Efter de erfaringer jeg har haft med Samsung optagerne vil jeg gå uden om dem.Du har ret. Nu da vores TV-apparater virker igen er det nok en god ide lige at væbne sig med lidt tålmodighed. Det er i hvert fald skræmmende at læse om Samsung+YouSee problemer her på forummet, så måske venter vi bare og prøver den nye YouSee-boks, som kommer senere på efteråret.