Svar

Ny boks : starter op om morgenen uden eller meget, meget lidt programinfo


Omdømme 2

Her kan du se, hvor mange omdømmepoints mich har modtaget fra andre medlemmer.

Badge
  • Veteran
  • 535 kommentarer
Nu har min nye boks startet op 2 morgener i træk, hvor største delen af program info mangler, eller der slet ingen programinfo

1. hverken i bunden af TV kanalen, når en kanal vælges

2. her og nu når man trykker på TV-guide

3. selve TV guiden

Under min side med hvad der er optaget eller skal optages, der mangler også profil billederne for selve programmet.

Boksen har ikke været slukket, og heller ikke internettet

Genstart via indstillinger, advancerede indstillinger løser problemet

Andre herinde der oplever det samme ?

icon

Bedste svar af mich 19 maj 2016, 09:28

Her til morgen havde den al programinfo, men min side var hel tom, alle mine optagelser og planlagte optagelser var væk

Kom dog tilbage efter at være gået i indtillinger, avancerede indstillinger og så <genstart boks>.

Mystiskt

Kan se på FB, at en bruger, der hver gang boksen tændes, skal genstarte boksen, for at få programinfo, helt så slemt er mit problem da ikke.

Se original

76 Kommentarer

Omdømme 3

Her kan du se, hvor mange omdømmepoints joern har modtaget fra andre medlemmer.

Badge +3
Hvordan er din boks sat op til strømspare?

Omdømme 2

Her kan du se, hvor mange omdømmepoints mich har modtaget fra andre medlemmer.

Badge

joern skrev:
Hvordan er din boks sat op til strømspare?

Tror det er standard

"Strømbesparelse  <normal>

tilmer til dvale   <4>

Normal strømbesparelse. TV-boksen går i dvale, men vil stadigvæk udføre planlagte påtagelser."

Havde iøvrigt påtager 23-24 og 0025-0350 i nat

Omdømme 3

Her kan du se, hvor mange omdømmepoints joern har modtaget fra andre medlemmer.

Badge +3
Hvis det sker igen, skulle du prøvet at gå ind i menuen for at, om nettet er på.

Er nettet på, ville det nok være smart, at fejmelde "dyret".

Omdømme 2

Her kan du se, hvor mange omdømmepoints mich har modtaget fra andre medlemmer.

Badge
Den var på nettet idag, Kune også være en bug i den nye firmvare, der kom i denne uge, men nu vil jeg lige holde øje med den

Omdømme 2

Her kan du se, hvor mange omdømmepoints mich har modtaget fra andre medlemmer.

Badge
 Den startede så op uden problemer her til morgen, men pludselig har den mistet TV guide på en masse kanaler + billed ikon på en del udsendelser som er optaget.

Det er først indenfor de sidste 3 dage, meget mystiskt

Omdømme 2

Her kan du se, hvor mange omdømmepoints mich har modtaget fra andre medlemmer.

Badge
Så var der noget galt med min boks her til morgen igen. Kanalerne på 6,7 og 8 bl.a. var helt sort. Der manglede også programinfo på nogle kanaler. Jeg var nød til at genstarte boksen for at få TV kanalerne frem igen og resten af programinfo Ingen der har oplvet noget lignende ?   
Omdømme 2

Her kan du se, hvor mange omdømmepoints mich har modtaget fra andre medlemmer.

Badge
Her til morgen havde den al programinfo, men min side var hel tom, alle mine optagelser og planlagte optagelser var væk

Kom dog tilbage efter at være gået i indtillinger, avancerede indstillinger og så <genstart boks>.

Mystiskt

Kan se på FB, at en bruger, der hver gang boksen tændes, skal genstarte boksen, for at få programinfo, helt så slemt er mit problem da ikke.

Omdømme 3

Her kan du se, hvor mange omdømmepoints joern har modtaget fra andre medlemmer.

Badge +3

mich skrev:
Her til morgen havde den al programinfo, men min side var hel tom, alle mine optagelser og planlagte optagelser var væk

Kom dog tilbage efter at være gået i indtillinger, avancerede indstillinger og så <genstart boks>.

Mystiskt

Kan se på FB, at en bruger, der hver gang boksen tændes, skal genstarte boksen, for at få programinfo, helt så slemt er mit problem da ikke.

Har du ikke fejlmeldt boksen?

Omdømme 2

Her kan du se, hvor mange omdømmepoints mich har modtaget fra andre medlemmer.

Badge

joern skrev:

mich skrev:
Her til morgen havde den al programinfo, men min side var hel tom, alle mine optagelser og planlagte optagelser var væk

Kom dog tilbage efter at være gået i indtillinger, avancerede indstillinger og så <genstart boks>.

Mystiskt

Kan se på FB, at en bruger, der hver gang boksen tændes, skal genstarte boksen, for at få programinfo, helt så slemt er mit problem da ikke.

Har du ikke fejlmeldt boksen?

Der er da stor sandsynlighed for at det et  software stabilitets problem, har set nogle stykker på FB, som mangler programinfo og må genstarte

Omdømme 3

Her kan du se, hvor mange omdømmepoints joern har modtaget fra andre medlemmer.

Badge +3

mich skrev:

joern skrev:

mich skrev:
Her til morgen havde den al programinfo, men min side var hel tom, alle mine optagelser og planlagte optagelser var væk

Kom dog tilbage efter at være gået i indtillinger, avancerede indstillinger og så <genstart boks>.

Mystiskt

Kan se på FB, at en bruger, der hver gang boksen tændes, skal genstarte boksen, for at få programinfo, helt så slemt er mit problem da ikke.

Har du ikke fejlmeldt boksen?

Der er da stor sandsynlighed for at det et  software stabilitets problem, har set nogle stykker på FB, som mangler programinfo og må genstarte

Problemet kan ikke være særligt stort, når du ikke vil fejlmelde det. Underligt, at vi ikke er mange herinde, der har problemet, hvis det er et sw-problem.

Omdømme 2

Her kan du se, hvor mange omdømmepoints mich har modtaget fra andre medlemmer.

Badge

joern skrev:

mich skrev:

joern skrev:

mich skrev:
Her til morgen havde den al programinfo, men min side var hel tom, alle mine optagelser og planlagte optagelser var væk

Kom dog tilbage efter at være gået i indtillinger, avancerede indstillinger og så <genstart boks>.

Mystiskt

Kan se på FB, at en bruger, der hver gang boksen tændes, skal genstarte boksen, for at få programinfo, helt så slemt er mit problem da ikke.

Har du ikke fejlmeldt boksen?

Der er da stor sandsynlighed for at det et  software stabilitets problem, har set nogle stykker på FB, som mangler programinfo og må genstarte

Problemet kan ikke være særligt stort, når du ikke vil fejlmelde det. Underligt, at vi ikke er mange herinde, der har problemet, hvis det er et sw-problem.

Jørn, så følg da med på FB, der har været adskillige med samme problem omkring mgl programinfo. Desværre tror jeg ikke der er mange herinde, der har boksen

Omdømme 3

Her kan du se, hvor mange omdømmepoints joern har modtaget fra andre medlemmer.

Badge +3

mich skrev:

joern skrev:

mich skrev:

joern skrev:

mich skrev:
Her til morgen havde den al programinfo, men min side var hel tom, alle mine optagelser og planlagte optagelser var væk

Kom dog tilbage efter at være gået i indtillinger, avancerede indstillinger og så <genstart boks>.

Mystiskt

Kan se på FB, at en bruger, der hver gang boksen tændes, skal genstarte boksen, for at få programinfo, helt så slemt er mit problem da ikke.

Har du ikke fejlmeldt boksen?

Der er da stor sandsynlighed for at det et  software stabilitets problem, har set nogle stykker på FB, som mangler programinfo og må genstarte

Problemet kan ikke være særligt stort, når du ikke vil fejlmelde det. Underligt, at vi ikke er mange herinde, der har problemet, hvis det er et sw-problem.

Jørn, så følg da med på FB, der har været adskillige med samme problem omkring mgl programinfo. Desværre tror jeg ikke der er mange herinde, der har boksen

De fleste - men der er undtagelser - der skriver om boksen har en. Har selv to og ingen problemer i den retning. Nej, jeg orker ikke altid at fise rundt på FB.

Omdømme 2

Her kan du se, hvor mange omdømmepoints mich har modtaget fra andre medlemmer.

Badge

joern skrev:

mich skrev:

joern skrev:

mich skrev:

joern skrev:

mich skrev:
Her til morgen havde den al programinfo, men min side var hel tom, alle mine optagelser og planlagte optagelser var væk

Kom dog tilbage efter at være gået i indtillinger, avancerede indstillinger og så <genstart boks>.

Mystiskt

Kan se på FB, at en bruger, der hver gang boksen tændes, skal genstarte boksen, for at få programinfo, helt så slemt er mit problem da ikke.

Har du ikke fejlmeldt boksen?

Der er da stor sandsynlighed for at det et  software stabilitets problem, har set nogle stykker på FB, som mangler programinfo og må genstarte

Problemet kan ikke være særligt stort, når du ikke vil fejlmelde det. Underligt, at vi ikke er mange herinde, der har problemet, hvis det er et sw-problem.

Jørn, så følg da med på FB, der har været adskillige med samme problem omkring mgl programinfo. Desværre tror jeg ikke der er mange herinde, der har boksen

De fleste - men der er undtagelser - der skriver om boksen har en. Har selv to og ingen problemer i den retning. Nej, jeg orker ikke altid at fise rundt på FB.

Nå Jørn, nu var der en her til eftermiddag, der havde oplevet det samme, ingen programinfo ved start af boksen, mistet netvækrk mens den var i standby, og derfor ingen optagelse. Har måttet genstarte boksen.

Vedkommende opfordres til at sende sit problem videre til FB teamet.

Så jeg er åbenbart stadg ikke alene

Hvis andre herinde oplever det, så skriv i tråden

Omdømme 3

Her kan du se, hvor mange omdømmepoints joern har modtaget fra andre medlemmer.

Badge +3

mich skrev:

joern skrev:

mich skrev:

joern skrev:

mich skrev:

joern skrev:

mich skrev:
Her til morgen havde den al programinfo, men min side var hel tom, alle mine optagelser og planlagte optagelser var væk

Kom dog tilbage efter at være gået i indtillinger, avancerede indstillinger og så <genstart boks>.

Mystiskt

Kan se på FB, at en bruger, der hver gang boksen tændes, skal genstarte boksen, for at få programinfo, helt så slemt er mit problem da ikke.

Har du ikke fejlmeldt boksen?

Der er da stor sandsynlighed for at det et  software stabilitets problem, har set nogle stykker på FB, som mangler programinfo og må genstarte

Problemet kan ikke være særligt stort, når du ikke vil fejlmelde det. Underligt, at vi ikke er mange herinde, der har problemet, hvis det er et sw-problem.

Jørn, så følg da med på FB, der har været adskillige med samme problem omkring mgl programinfo. Desværre tror jeg ikke der er mange herinde, der har boksen

De fleste - men der er undtagelser - der skriver om boksen har en. Har selv to og ingen problemer i den retning. Nej, jeg orker ikke altid at fise rundt på FB.

Nå Jørn, nu var der en her til eftermiddag, der havde oplevet det samme, ingen programinfo ved start af boksen, mistet netvækrk mens den var i standby, og derfor ingen optagelse. Har måttet genstarte boksen.

Vedkommende opfordres til at sende sit problem videre til FB teamet.

Så jeg er åbenbart stadg ikke alene

Hvis andre herinde oplever det, så skriv i tråden

Lad det være sagt en gang for alle. Hvis jeg har et problem med boksen og der intet står Driftsinformation, så vil jeg ringe til support. Det vil jeg uanset og ti andre har skrevet på FB. For mig er det ingen trøst, at andre også har problemet.

Omdømme 2

Her kan du se, hvor mange omdømmepoints mich har modtaget fra andre medlemmer.

Badge

joern skrev:

mich skrev:

joern skrev:

mich skrev:

joern skrev:

mich skrev:

joern skrev:

mich skrev:
Her til morgen havde den al programinfo, men min side var hel tom, alle mine optagelser og planlagte optagelser var væk

Kom dog tilbage efter at være gået i indtillinger, avancerede indstillinger og så <genstart boks>.

Mystiskt

Kan se på FB, at en bruger, der hver gang boksen tændes, skal genstarte boksen, for at få programinfo, helt så slemt er mit problem da ikke.

Har du ikke fejlmeldt boksen?

Der er da stor sandsynlighed for at det et  software stabilitets problem, har set nogle stykker på FB, som mangler programinfo og må genstarte

Problemet kan ikke være særligt stort, når du ikke vil fejlmelde det. Underligt, at vi ikke er mange herinde, der har problemet, hvis det er et sw-problem.

Jørn, så følg da med på FB, der har været adskillige med samme problem omkring mgl programinfo. Desværre tror jeg ikke der er mange herinde, der har boksen

De fleste - men der er undtagelser - der skriver om boksen har en. Har selv to og ingen problemer i den retning. Nej, jeg orker ikke altid at fise rundt på FB.

Nå Jørn, nu var der en her til eftermiddag, der havde oplevet det samme, ingen programinfo ved start af boksen, mistet netvækrk mens den var i standby, og derfor ingen optagelse. Har måttet genstarte boksen.

Vedkommende opfordres til at sende sit problem videre til FB teamet.

Så jeg er åbenbart stadg ikke alene

Hvis andre herinde oplever det, så skriv i tråden

Lad det være sagt en gang for alle. Hvis jeg har et problem med boksen og der intet står Driftsinformation, så vil jeg ringe til support. Det vil jeg uanset og ti andre har skrevet på FB. For mig er det ingen trøst, at andre også har problemet.

Og hvad tror du så support vil sige, "vi sender dig lige en ny boks" ?

Omdømme 2

Her kan du se, hvor mange omdømmepoints mich har modtaget fra andre medlemmer.

Badge
Jeg tror det er en bug i deres software

Omdømme 3

Her kan du se, hvor mange omdømmepoints joern har modtaget fra andre medlemmer.

Badge +3

mich skrev:

joern skrev:

mich skrev:

joern skrev:

mich skrev:

joern skrev:

mich skrev:

joern skrev:

mich skrev:
Her til morgen havde den al programinfo, men min side var hel tom, alle mine optagelser og planlagte optagelser var væk

Kom dog tilbage efter at være gået i indtillinger, avancerede indstillinger og så <genstart boks>.

Mystiskt

Kan se på FB, at en bruger, der hver gang boksen tændes, skal genstarte boksen, for at få programinfo, helt så slemt er mit problem da ikke.

Har du ikke fejlmeldt boksen?

Der er da stor sandsynlighed for at det et  software stabilitets problem, har set nogle stykker på FB, som mangler programinfo og må genstarte

Problemet kan ikke være særligt stort, når du ikke vil fejlmelde det. Underligt, at vi ikke er mange herinde, der har problemet, hvis det er et sw-problem.

Jørn, så følg da med på FB, der har været adskillige med samme problem omkring mgl programinfo. Desværre tror jeg ikke der er mange herinde, der har boksen

De fleste - men der er undtagelser - der skriver om boksen har en. Har selv to og ingen problemer i den retning. Nej, jeg orker ikke altid at fise rundt på FB.

Nå Jørn, nu var der en her til eftermiddag, der havde oplevet det samme, ingen programinfo ved start af boksen, mistet netvækrk mens den var i standby, og derfor ingen optagelse. Har måttet genstarte boksen.

Vedkommende opfordres til at sende sit problem videre til FB teamet.

Så jeg er åbenbart stadg ikke alene

Hvis andre herinde oplever det, så skriv i tråden

Lad det være sagt en gang for alle. Hvis jeg har et problem med boksen og der intet står Driftsinformation, så vil jeg ringe til support. Det vil jeg uanset og ti andre har skrevet på FB. For mig er det ingen trøst, at andre også har problemet.

Og hvad tror du så support vil sige, "vi sender dig lige en ny boks" ?

Det ville jeg få at vide, hvis jeg ringede.

Omdømme 3

Her kan du se, hvor mange omdømmepoints joern har modtaget fra andre medlemmer.

Badge +3

mich skrev:
Jeg tror det er en bug i deres software

I så fald er det jo "kun" på nogle bokse, det viser sig. Den, du omtalte fra FB, forstod jeg, drejede sig om tabt internetforbindelse. Det har du, da jeg tidligere spurgte dig, tilkendegivet, at den "fejlede" ikke noget.

Omdømme 2

Her kan du se, hvor mange omdømmepoints mich har modtaget fra andre medlemmer.

Badge

joern skrev:

mich skrev:

joern skrev:

mich skrev:

joern skrev:

mich skrev:

joern skrev:

mich skrev:

joern skrev:

mich skrev:
Her til morgen havde den al programinfo, men min side var hel tom, alle mine optagelser og planlagte optagelser var væk

Kom dog tilbage efter at være gået i indtillinger, avancerede indstillinger og så <genstart boks>.

Mystiskt

Kan se på FB, at en bruger, der hver gang boksen tændes, skal genstarte boksen, for at få programinfo, helt så slemt er mit problem da ikke.

Har du ikke fejlmeldt boksen?

Der er da stor sandsynlighed for at det et  software stabilitets problem, har set nogle stykker på FB, som mangler programinfo og må genstarte

Problemet kan ikke være særligt stort, når du ikke vil fejlmelde det. Underligt, at vi ikke er mange herinde, der har problemet, hvis det er et sw-problem.

Jørn, så følg da med på FB, der har været adskillige med samme problem omkring mgl programinfo. Desværre tror jeg ikke der er mange herinde, der har boksen

De fleste - men der er undtagelser - der skriver om boksen har en. Har selv to og ingen problemer i den retning. Nej, jeg orker ikke altid at fise rundt på FB.

Nå Jørn, nu var der en her til eftermiddag, der havde oplevet det samme, ingen programinfo ved start af boksen, mistet netvækrk mens den var i standby, og derfor ingen optagelse. Har måttet genstarte boksen.

Vedkommende opfordres til at sende sit problem videre til FB teamet.

Så jeg er åbenbart stadg ikke alene

Hvis andre herinde oplever det, så skriv i tråden

Lad det være sagt en gang for alle. Hvis jeg har et problem med boksen og der intet står Driftsinformation, så vil jeg ringe til support. Det vil jeg uanset og ti andre har skrevet på FB. For mig er det ingen trøst, at andre også har problemet.

Og hvad tror du så support vil sige, "vi sender dig lige en ny boks" ?

Det ville jeg få at vide, hvis jeg ringede.

He, he. Tror du det. Når FB teamet ikke kender til det som en fejl ?

Omdømme 2

Her kan du se, hvor mange omdømmepoints mich har modtaget fra andre medlemmer.

Badge

joern skrev:

mich skrev:
Jeg tror det er en bug i deres software

I så fald er det jo "kun" på nogle bokse, det viser sig. Den, du omtalte fra FB, forstod jeg, drejede sig om tabt internetforbindelse. Det har du, da jeg tidligere spurgte dig, tilkendegivet, at den "fejlede" ikke noget.

Jeg har ikke fokuseret på, om jeg har mistet internetforbindelsen, dvs. kigget på displayet, men mon ikke, siden der ikke var nogen programinfo ?

Men næste gang, det sker, så ser jeg på displayet. Boksen er iøvrigt gemt bag TV skærmen

Omdømme 3

Her kan du se, hvor mange omdømmepoints Radiomanden har modtaget fra andre medlemmer.

Badge +3
 Så har boksen igen, igen mistet netforbindelse med ingen eller mangelfuld EPG som følge, det er noget banan. Skal snart på ferie, så kan ikke stole på at der kan optages i den uge man er væk.

Omdømme 2

Her kan du se, hvor mange omdømmepoints mich har modtaget fra andre medlemmer.

Badge

Radiomanden skrev:
 Så har boksen igen, igen mistet netforbindelse med ingen eller mangelfuld EPG som følge, det er noget banan. Skal snart på ferie, så kan ikke stole på at der kan optages i den uge man er væk.

Har du noget liggende på boksen, ellers ville jeg prøve at resette den til fabriks indstillinger.

Jeg prøvede at lukke min ned i nat incl. routeren, men den kom op ad sig selv og på nettet, inden jeg tændte for den.

Men ikke sjovt

Jeg er begyndt at se, om den er på netværket, inden jeg tænder den

Omdømme 3

Her kan du se, hvor mange omdømmepoints Radiomanden har modtaget fra andre medlemmer.

Badge +3
 Jeg vil se på det forslag, men ikke lige nu, vil holde lidt øje med den i de næste dage, dog ser det ud til at der er ret konsekvent at den hver nat mister forbindelse.

Omdømme 2

Her kan du se, hvor mange omdømmepoints mich har modtaget fra andre medlemmer.

Badge
Men det sjove er at min først begyndte på det efter den sidste Firmware opdatering, og formentlig også din.

Jeg ved, de sidste opdateringer var for at boksen skulle køre mere stabillt, men hvis det er det modsatte, så ............

Omdømme 3

Her kan du se, hvor mange omdømmepoints Radiomanden har modtaget fra andre medlemmer.

Badge +3
Den påstand vil jeg ikke argumentere imod, det passer meget godt, at det er derefter problemet er opstået.

Har skrevet mere om det på FB igen. Der må gøres noget hurtigt.

Besvar

    • :D
    • :?
    • :cool:
    • :S
    • :(
    • :@
    • :$
    • :8
    • :)
    • :P
    • ;)