Spørgsmål

Når man vil optage et program, hvorfor passer tiderne så ikke sammen.


Hej
1 Vi har nu igennem længere tid optaget en del programmer, enten fordi de kommer om natten eller på tider vi ikke er hjemme, eller for at være sikker på og kunne følge med i en bestemt serie. Men så er det jeg lidt for ofte oplever, at den tid kanalen skriver programmet starter, ikke altid er den samme som fakta. Et eksempel, pt optager vi fra TNT onsdag d 21/12/16 kl 21.20 Leverage. Men da vi så vil se det valgte program, så var det midt i programmet optagelsen startede. Altså dette afsnit af denne serie startede ca 20 min før den tid der står. i tv guiden. Vi har også oplevet det op mange andre kanaler, især når vi skal optage noget om natten. Så får man ikke altid starten med, enkelte gange har man så rykket i programmet (Det kan ske, pga så mange ting) Men så får man ikke slutningen med, hvilket er lige så surt. Så hvad kan der gøres, måske I skulle snakke med dem der laver de forskellige kanaler om at stramme op på det, så de ikke starter et program før en den tid de selv har skrevet. For hvad hjælper det man kan optage et program og så man ikke kan se det hele. Hvis man så går ind i jeres arkiv, ja så er det jo ikke alle kanaler og programmer man kan finde der. Nogen af programmerne er der kun i ca 1 døgn. Så den vej kan man heller ikke altid håbe man så kan se det man ellers havde optaget.
Enkelte gange har vi også oplevet der mangler program oversigt i guiden, især de dage hvor der bliver sendt serie maraton. Så kan man heller ikke optage evt afsnit, det er jo ikke lige frem den måde der får en til at købe/vælge flere kanaler.
2 Problem er når man går ind og vælger, under serie optagelser, "optag kun første gang" så vil jeg mene man slipper for den optager x antal gange det valgte program bliver genudsendt. Men nej på nogen kanaler får man alle afsnit også genudsendelserne. På nogen kanaler er det mange gange det samme afsnit bliver sendt på en uge.
3 Det kan være svært og finde ud af hvilket afsnit der bliver vist, på nogen kanaler. (Man kan se et nr i jeres arkiv) Så man ikke sidder og tror det er genudsendelser. Eks, pt på TV3 de sender luksusfælden, og det afsnit de pt sender kl 20.00 er genudsendelse, men efter et stykke tid,så starter de nye afsnit op. Vi kan godt lide de kanaler hvor man skriver Sæson nr efter titlen, så kan man følge lidt med i hvor på serien der vises.
Ønsket er:
1 Tiderne passer i tv guiden
2 Man kun optager 1 afsnit selv om det bliver vist flere gange. På alle kanaler.
3 Man kan se hvilket afsnit af en serie der vises, da man ofte jo genre vil se alle afsnit og ikke i vilkårlig rækkefølge.

1 Kommentar

Omdømme 7
Badge +6
De tider der er i Guiden kommer fra udbyderne, at de så ikke overholder deres egne fastsatte tider kan You See ikke gøre noget ved.
Serie afsnit er nummereret, så det er derved nemt at kun optage er afsnit en enkelt gang. Bruger det selv, der kan ses hvornår de efterfølgende afsnit kommer første gang, så der optages kun dem.

Besvar

  • :D
  • :?
  • :cool:
  • :S
  • :(
  • :@
  • :$
  • :8
  • :)
  • :P
  • ;)