Spørgsmål

Bland selv


Omdømme 1
 • Bruger
 • 7 kommentarer
You see slår sig op på bland selv , lyder umiddelbart godt , den bitter søde pille er jo blot at grundpakken jo ikke kan skiftes , der er 4 tyske kanaler , ( hvormange har behov for det??) Nææ hvis det concept skal blive en succes så burde i jo sætte Alle kanaler fri , ellers er det vel varm luft ,og kundeflugten vil blot fortsætte , så alle kanaler fri , og priserne kunne få et dyk nedad , så kunne det jo være at kunderne kom tilbage , blot mit lille indspark.

9 Kommentarer

Omdømme 7
Badge +6
Grundpakken er grundlaget for det hele, så derfor er den som det er.
Omdømme 1
Så hvad er bland selv egentlig værd? Hvis man forhandler om indhold i grundpakken,tager man så imod 4 tyske kanaler, måske man skulle accepterer 2 eller 1 så var der plads til 2 eller 3 kanaler fra bland selv udbudet , på den måde kunne i jo gøre grundpakken lidt mere interressant . For noget må i jo finde på, for syntes du at kundetilfredsheden er stor til you see kabel tv ?.
Omdømme 7
Badge +2
De gns. 30.000 kunder på årsbasis som vælger at forlade Yousee, burde for længst have sendt advarsels signaler om at den er gal, men det er nok de gamle ejere der har siddet lidt for meget på måsen og kun tænkt på sig selv og ikke ville bruge for mange af deres kostbare kroner på at få lavet radikalt om på det.

Men nu er der jo kommet nye ejere til, som efter sigende skulle have store planer med Yousee og ville smide en masse millioner i foretagendet for at opnå deres fremtidsplaner, som man kunne høre tidl. på året slet ikke var i trit med hvordan Yousee hidtil har været kørt, fordi de ved at det er grunden til kundeflugten.
Så man kan kun vente og se hvad de finder på af ændringer.
Omdømme 1
Ja you see må tænke radikalt anderledes for de har for længe hængt fast i gamle vaner hvor der ikke var meget at ændre , ja bland selv er en begyndelse , men hvis de vil vende udviklingen skal de op af de støvede lænestole og sætte Alle kanaler fri til en ok pris
Omdømme 2
Badge +1
Hej Pisco

Hvis du kigger på vores produktpakker, så er det korrekt at grundpakken ikke kan udskiftes, da det jo ikke er en bland selv pakke. Medmindre du vælger Grundpakke + Bland selv.Özcan, Yousee forum team
Omdømme 7
Badge +3
En stor del (men ikke alle) af kanalerne i grundpakken er licensfinansierede kanaler (DR) eller nabolandskanaler (svenske, norske, tyske), der i dele af Danmark kan modtages gratis med antenne, eller YouSee servicekanaler (f.eks. infokanalen). Det formodes derfor at en grundpakke helt uden kanaler (men med adgang til bland-selv) kun vil være lidt billigere end den nuværende grundpakke, da der jo er en række faste udgifter, der er uafhængige af de valgte kanaler.

Hvis en bruger ikke ønsker at have grundpakkekanaler vist på en fremtrædende plads i kanalguiden, kan brugeren sortere visningen således, at uønskede kanaler placeres nederst. Eller i midten, hvis brugeren nogen gange viser kanallisten bagfra.

Noget, som YouSee kan gøre, er at indføre et afkrydningsfelt, f.eks. på billedet til kanalsortering, hvor man kan markere at en kanal skal skjules. Så har man stadig kanalen, men den vises ikke på kanallisten. En anden mulighed er at YouSee gør det muligt at oprette favoritlister, således som det var muligt på den udgåede Samsung YouSee Plus-boks.
Omdømme 1
MS -Erik. Det vil sige at nogle kanaler ville kunne udskiftes i grundpakken , Jeg tænker stadig at you see må ændre deres concept for ellers vil de miste kunder og tilsidst afgå ved døden
Omdømme 7
Badge +6
Det vil næppe ske at der kan vælges i Grundpakken.
Omdømme 1
Tja det sagde man nok også før det første menneske satte sine fødder på månen ( Det vil næppe ske) historien har det med at bevise det modsatte . Så you see fortsæt blot jeres strategi , og næste år har i igen mistet mange tusind kunder.

Besvar

  • :D
  • :?
  • :cool:
  • :S
  • :(
  • :@
  • :$
  • :8
  • :)
  • :P
  • ;)