Spørgsmål

Afspilning af igangværende optagelse -> nogle gange går det galt


Jeg har oplevet et par gange at når jeg går i gang med at se og afspille en optagelse der stadig er i gang så kan afspilningen pludselig gå i stå. Og hvad der så er helt katastrofalt: så er den optagelse man var i gang med at afspille (og altså måske også stadig i gang med at optage) simpelthen væk! Slettet!

Er der andre der har oplevet det?

Har spurgt Yousee kundeservice: de har simpelthen svaret at man slet ikke kan se og afpille optagelser der er i gang med at blive optaget. Men det giver da ikke mening? For det kan man jo godt? Eller hvad?

7 Kommentarer

Omdømme 3

Her kan du se, hvor mange omdømmepoints Radiomanden har modtaget fra andre medlemmer.

Badge +4
Det er da fint muligt både på den gamle Samsung boks og på Humaxen at starte afspilning af en igang værende optagelse, har aldrig på Humaxen oplevet at en afspilning af en igang værende optagelse er stoppet, medmindre man har indhentet det der optages.
Nemlig. Men jeg har så oplevet det jeg beskriver et par gange. Derfor undrer det mig helt vildt at Yousee skriver flg til mig:

"Det kan og vil i nogen tilfælde skabe problemer ved at se sin optagelse før denne er slut. Det er heller ikke muligt at spole eller starte forfra i en optagelse før denne også er slut, da boksen ikke kan finde ud af og køre flere "ordre" på samme optagelse.

Derfor er det bedste enten at optage et program og så først se det når det er slut."

Mao. siger de at ja, der kan være problemer med at se igangværende optagelser og jeg skal derfor stoppe med at se optagelser før de er helt slut!? Det er jo et crazy svar.
Omdømme 3

Her kan du se, hvor mange omdømmepoints Radiomanden har modtaget fra andre medlemmer.

Badge +4
Optager meget ofte fra f.eks NGC, Discovery, History, o.s.v. og starter afspilning af igang værende optagelser, og springer Rekvalmerne over, der er aldrig nogen problemer.
Næh. Men de bliver ved med at påstå at det altså ikke er meningen man skal afspille og spole i igangværende optagelser - det er altså sådan nærmest kafkask at skrive med dem om det. Det er jo absurd at påstå at det skam ikke er meningen man bør kunne det og at man helst skal undgå at gøre det :-/
Omdømme 3

Her kan du se, hvor mange omdømmepoints Radiomanden har modtaget fra andre medlemmer.

Badge +4
Det har heller aldrig være er problem på andet udstyr jeg har haft.
Omdømme 3

Her kan du se, hvor mange omdømmepoints mich har modtaget fra andre medlemmer.

Badge
Jeg har heller ikke problemet, bruger rigtigt meget forskud afspilning midt i optagelsen
Nå, heldigvis fik jeg snakket med en tekniker som selvfølgelig (!) kunne bekræfte at det skal være muligt at afspille en igangværende optagelse uden problemer. Så nu prøver vi lige en gendannelse af fabriksindstillinger og følger om problemet evt. opstår i den nærmeste fremtid.

Besvar

  • :D
  • :?
  • :cool:
  • :S
  • :(
  • :@
  • :$
  • :8
  • :)
  • :P
  • ;)