Spørgsmål

TDC/YouSee! Hvorledes kan og vil i sammelægge det i Rumaninen? Data?


Omdømme 5
Badge +1
Hvis! dette er meningen med, at YouSee fremlægger: Data. Over for brugerne. Hvorledes, kan vi så have tillid til. Hvis de selv oplyser: Forbrugernes Data? Til: Rumania? Hvis dette fortsætter, så er jeg ikke at finde på: YouSee More. Hvorfor, skal Rumania styrer det danske data system? Som er mest korrupt !?
Bliv ved med det, så modtager i flere brugere 😉 ! Not! ;))

3 Kommentarer

Omdømme 7
Badge +7
  • Der er et svar fra You See her:
  • Stefan [img]https://uploads-eu-west-1.insided.com/yousee-dk/attachment/7f4b49ef-82fb-4de0-88b0-42b077f3167a_thumb.jpg[/img]
  • YouSee Forum Team
  • 1257 kommentarer
  • 15 dage siden
Sikkerhed er en topprioritet for os, og vi har i forbindelse med udbygningen og driften af vores 4G-net og nu også vores 5G-net en tæt og kontinuerlig dialog med de danske myndigheder, herunder Center for Cybersikkerhed, og lytter altid til de danske myndigheders anbefalinger. Det vil vi også have fremadrettet og i forbindelse med, at TDC’s mobil-NOC flytter til Rumænien.

Ericsson driver mobilnetværket for adskillige af de største europæiske teleoperatører fra deres NOC i Rumænien, og vi er ikke i tvivl om, at de kan sikre en sikker og stabil drift af vores mobilnetværk.

Vi har af sikkerhedshensyn ikke mulighed for at gå i detaljer angående konkrete sikkerhedsforanstaltninger i NOC’en, men vi er med baggrund i det tætte samarbejde, som vi har med både Center for Cybersikkerhed og Ericsson, overbeviste om, at sikkerhedsniveauet til fulde lever op til både lovgivningen og vores egne høje sikkerhedskrav.

Stefan, YouSee Forum Team

https://forum.yousee.dk/fri-snak-12/tdc-flytter-datacentral-til-rumaenien-104709
Omdømme 6
Badge +3
Det bliver måske svært, at finde et teleskab i Danmark, som ikke brugere Ericsson til 5G, nu Huawei er lagt på køl.
Omdømme 6
Badge +2
Det bliver måske svært, at finde et teleskab i Danmark, som ikke brugere Ericsson til 5G, nu Huawei er lagt på køl.

Du har vist misforstået noget. I DK har vi fire private aktører, der driver tre telenet. TDC har annonceret, at de skifter leverandør af RAN (udstyr i masterne) leverandør fra Huawei til Ericsson.

TT nettet der ejes af Telia og Telenor har benyttet udstyr fra både Nokia og Huawei i deres RAN miljø, men har ligesom TDC annonceret en udfasning af Huawei.

3 der driver det sidste netværk benytter forsat Huawei som ene leverandør af udstyr i masterne. I tilgift er de også det eneste selskab, der benytter Huawei i kerne nettet. Og det vil de forsætte med.

Når det kommer til YouSees coax net, så er det forsat Huawei der er leverandør. Et net med langt højere kapacitet end det kommende 5G net.

Besvar