Spørgsmål

TDC flytter datacentral til Rumænien


Ja, hvad fanden er meningen så lige med det. Er det så østmaffian får bedre adgang til folks data, så de kan svindle og bedrage. (som om de ikke havde det i forvejen)
https://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/ekspert-rystet-flytter-millioner-af-danskeres-data-til-rumaenien/7718957

I skulle skamme jer TDC

3 Kommentarer

Omdømme 5
Badge +7
Sikkerhed er en topprioritet for os, og vi har i forbindelse med udbygningen og driften af vores 4G-net og nu også vores 5G-net en tæt og kontinuerlig dialog med de danske myndigheder, herunder Center for Cybersikkerhed, og lytter altid til de danske myndigheders anbefalinger. Det vil vi også have fremadrettet og i forbindelse med, at TDC’s mobil-NOC flytter til Rumænien.

Ericsson driver mobilnetværket for adskillige af de største europæiske teleoperatører fra deres NOC i Rumænien, og vi er ikke i tvivl om, at de kan sikre en sikker og stabil drift af vores mobilnetværk.

Vi har af sikkerhedshensyn ikke mulighed for at gå i detaljer angående konkrete sikkerhedsforanstaltninger i NOC’en, men vi er med baggrund i det tætte samarbejde, som vi har med både Center for Cybersikkerhed og Ericsson, overbeviste om, at sikkerhedsniveauet til fulde lever op til både lovgivningen og vores egne høje sikkerhedskrav.

Stefan, YouSee Forum Team
Rumænien er et maffialand, og jeg tror næppe at vores data opbevares 100% sikkert.
Vi vil opsige vore telefoner og netværks abonnementer i TDC, såfremt udflytningen til Rumænien effektueres !

Besvar