Knæk Cancer donation og YouSee Mobil regning


Omdømme 7
Badge +7

'Knæk Cancer Live' sendes lørdag d. 26 oktober fra kl. 19.45 på TV 2, og er et indsamlingsshow til fordel for Kræftens Bekæmpelse.

Hvis du har støttet Knæk Cancer ved at donere penge via SMS, vil vi her forklare dig, hvornår og hvordan du vil blive opkrævet for SMS’erne.

Hvornår registreres indholdstakserede SMS’er?
Indholdstakserede SMS’er bliver registreret indenfor ca 24 timer. Herefter kan du logge ind på Mit YouSee, og her vil SMS’erne fremgår under forbrug, der ikke indgår i dit abonnement.

Hvornår skal jeg betale?
Det kommer helt an på dine betalingsformer. Nedenfor, finder du forklaringer i forhold til de forskellige betalingsformer vi tilbyder.

Nedenfor, finder du eksempler i forhold til de forskellige betalingsformer vi tilbyder, og hvordan en donation til Knæk Cancer tager sig ud på din mobilregning.

YouSee på regning

Her er der ikke forskel på om du er tilmeldt Automatisk kortbetaling eller Betalingsservice, regningen vil blive opgjort og trukket i slutningen af måneden. Hvis det er med kreditkort så trækkes der 2 bankdage før og hvis det er med betalingsservice så trækkes der den 1.

Du vil her enten afregne kvartals- eller månedsvis.

Eksempel:

Lad os bruge eksempel 2 fra tidligere.

De 150 kr. som du donerer, vil blive trukket næste gang du skal betale din regning, medmindre din næste regning skal betales den 1. november (fordi der er din regning også opgjort før tid).

Hvis du gerne vil følge dit forbrug løbende, så er dette også muligt på selvbetjeningen Mit YouSee.

Såfremt dette post ikke giver dig svar på det træk der er sket på din regning, så er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice. 🙂

YouSee Mobil med konto

1. Manuel optankning:

Hvis du ikke er tilmeldt PBS eller Automatisk Kortbetaling, så skal du selv indbetale når kontoen går i minus.

2. Automatisk Kortbetaling:

Har du forbrug, der ikke er inkluderet i dit abonnement, så vil din konto gå i minus, og overstiger dette forbrug 50 kr, så trækker vi dette beløb med det samme.

3. PBS - Betalingsservice:

PBS abonnement, tillader at du kan gå i minus med op til 1000 kr. Så snart du går i minus vil du få en påmindelse herom.

Eksempel 1:

Du har været i udlandet d. 22 + 23. oktober og brugt for 200 kr. data og er derfor i minus med 800 kr.
Efter du er kommet hjem, støtter du på lørdag et godt formål og donerer 300 kr. til Knæk Cancer. Herefter vil du få at vide, at du har overskredet kreditmax med 101 kr., og at du derfor skal tanke op på din mobil-konto.

Lad os sige at du indbetaler de 101 kr., så din konto står i minus med 999 kr. så vil din regning pr. d.1/12 være på dit abonnement + 999 kr.

Eksempel 2:

Du støtter knæk cancer på lørdag med 150 kr. Inden dette stod din konto i 0 kr. (du skyldte ingenting). Den 1. november trækker vi så kun for abonnementet, fordi det er den 29. oktober på lørdag og regning til 1. november blev opgjort den 17. oktober. De 150 kr. vil derfor først blive trukket sammen med dit abonnement den 1. december.

/Redigeret d 23/10-2019


2 Kommentarer

Omdømme 7
Badge +7
Hej Alle

Vi bumper lige denne i forbindelse med weekendens Knæk Cancer show 🙂

God weekend alle sammen.
Omdømme 7
Badge +7

Hej Alle 

Vi bumper denne endnu en gang :) 

 

Besvar