Spørgsmål

Indstillinger/Autoplay YouTube


Omdømme 5
Badge +1

Autoplay. Nar autoplay er slået til afspilles den næste foreslåede video automatisk. Afspiller åbentbart også automatisk. Selvom, at det er slået fra. Hvorfor afspilles næste video på YouTube. Selvom, at det er slået fra?


Denne tråd kan ikke kommenteres

53 Kommentarer

Omdømme 5
Badge +1

Problemet er blevet løst. Igennem min nye pc. I forhold til HDMI, som er tilsluttet LG-TV

Ja hvis du kobler din Pc Til Tv er det vel løst.

Jeg forstod, problemet var YouTube appen i dit TV,

Fint det kører. 

Det er fortsat problemet på Tv. Bare ikke på den nye pc, som ikke køre videre når auto play er slået fra.

Præcis så er der i bund, og grund intet løst. Vel.:relaxed:

God aften, 

Kun på pc. Det kan jeg godt leve med ;)

Problemet er blevet løst. Igennem min nye pc. I forhold til HDMI, som er tilsluttet LG-TV

Ja hvis du kobler din Pc Til Tv er det vel løst.

Jeg forstod, problemet var YouTube appen i dit TV,

Fint det kører. 

Det er fortsat problemet på Tv. Bare ikke på den nye pc, som ikke køre videre når auto play er slået fra.

Præcis så er der i bund, og grund intet løst. Vel.:relaxed:

God aften, 

Kun på pc.

Ja er jeg med på, Springer ud af debatten.:relaxed:

Omdømme 5
Badge +1

Problemet er blevet løst. Igennem min nye pc. I forhold til HDMI, som er tilsluttet LG-TV

Ja hvis du kobler din Pc Til Tv er det vel løst.

Jeg forstod, problemet var YouTube appen i dit TV,

Fint det kører. 

Det er fortsat problemet på Tv. Bare ikke på den nye pc, som ikke køre videre når auto play er slået fra.

Præcis så er der i bund, og grund intet løst. Vel.:relaxed:

God aften, 

Kun på pc.

Ja er jeg med på, Springer ud af debatten.:relaxed:

Me Too :slight_smile: