Er YouSee ved at nedlægge flow tv på live sport?

  • 10 November 2019
  • 1 kommentar
  • 153 visninger

Striden med DN er formentlig mere kompliceret end set gennem presse meddelelserne, men uanset processen taber begge parter på konflikten.

DN helt åbenlyst ved ikke at få distribueret sine kanaler, og dermed manglende kunder og reklameindtægter. Har svært ved at tro øget salg af streaming kan lukke det hul.

YouSee fordi der ligger en indirekte prisstigning, når kanler fra DN ikke længere kan tilvælges. Her er alternativerne altså ikke særligt interessante for ret mange. Men mest af alt, fordi YouSee altid har tilbudt stort set alle kanaler og dermed givet frit valg til kunderne - udover en dyr og stor grundpakke. Hvorfor beholde YouSee, når det alligevel kræver andre valg at følge landshold, superliga og andre programmer med mange seerere? Det bliver starten på enden for YouSee med flow tv på live sport!

Tænker også andre interessenter som Divisionsforeningen, sponserer og DBU er utilfredse med en distribution af superligakampe, som det allerede nu er dyrt at følge, men i 2020 kun bliver endnu mere kompliceret. Til sammenligning koster det kr. 50,- om måneden at følge både La Liga, Serie A og MLS hos Strive. Jeg kan ikke finde en superligaløsning med alle kampe til under kr. 392 om måneden!

Måske har YouSee ret i striden med DN, men selvom man har ret kan sagtens ende som den store taber på sigt. YouSee skal finde på noget inden 2020, ellers bliver striden med DN det mindste problem.   

 


1 Kommentar

Omdømme 7
Badge +6

Næ, YouSee nedlægger som sådan ikke alm. flow tv live sport, så som liga fodbold.

Den her Viasat Ultra HD er faktisk en sportskanal, både med liga fodbold og Formel 1 og gad vide ved hvad at fremtiden byder ang. sport, nu efter at Canal Digital og Viasat har besluttet sig for at slå pjalterne sammen og danne en ny nordisk TV gigant, for det vil sikkert også komme til at berøre kabel tv udbyderne.

Besvar