Discovery


Jeg vil blot sige at efter at Yousee har droppet Discovery kanalerne, er vi gået igang med at søge efter en anden udbyder som har specielt Eurosport 1og 2 i deres pakke.
Vi er meget skuffede over Yousee’s beslutning, og ser desværre ingen anden udvej end at finde en anden løsning.


6 Kommentarer

Omdømme 7
Badge +7

Ja, der er mange der har skiftet væk, den Antenneforening som leverer her har også valgt at komme væk, så der røg over 5000 kunder.

Omdømme 7
Badge +7

Du kan streamer Eurosport direkte fra Discovery. Skifter vi ikke selskab, skal vi i gang med Dplay, så fruen fortsat kan se Discovery. Der findes en player fra Discovery til Eurosport. 

Omdømme 7
Badge +7

Jeg får ikke nogen af DN kanalerne igen når der skiftes udbyder, alle DN kanalerne ligger godt nok som tilvalg, men ikke kanal 5, der kan kun fås i Mellempakken, og det er meget for dyrt med den pakke for at kunne få de 3 kanaler i den pakke som kan bruges. Af DN kanalerne er der 2 som kan bruges Discovery og Kanal 5.

Yousee har heller ikke droppet Discoverys kanaler. Lige så snart der foreligger en ny aftale, så vil de fortsætte med at sende kanalerne ud.

Omdømme 7
Badge +6

Man skal heller ikke være forhastet, for i vores folketing er det blevet besluttet at Sportslisten som VLAK regeringen afskaffede i 2018 skal tages op til diskussion om at den skal genindføres, hvilket kan føre til at der er en masse sportsrettigheder i fremtiden der skal flyttes rundt på igen.

Så det kan i sidste ende betyde at hvis Sportslisten genindføres, så er alle de kunder der smutter fra YouSee pga. Discovery smuttet forgæves, for de vil pludselig opdage en fremtid hvor Discovery er blevet udelukket fra at kunne forny en del af deres nuværende sportsrettigheder, da de sportsbegivenheder der så befinder sig på Sportslisten ikke må transmitteres på kodede kanaler der kræver særskilte abos eller ekstra TV pakker.

Så slå lige koldt vand i blodet indtil at folketinget kommer med en udmelding angående Sportslisten og om den skal genindføres eller ej, for det vil jo være surt at smutte til en anden TV udbyder for nogle kanaler med sport i gerne vil have, der så skal vise sig at stå til at miste en del af sporten.

 

https://nyheder.tv2.dk/politik/2019-11-12-radikale-venstre-disse-sportsbegivenheder-skal-kunne-ses-af-de-fleste-danskere

Omdømme 7
Badge +3

DPlay er nu nedsat til 100 kr. pr. måned, de 6 første måneder, så man kan beholde Yousee og se de andre kanaler på DPlay.

Besvar