Svar

tv


Er du træt af at betale for kanaler, du aldrig ser? Her får du den nemmeste vej til de bedste TV kanaler. Få fremtidens TV for kun 379,- kroner og se gratis TV resten af dit liv Klik her og oplev fremtidens TV Få gratis TV resten af dit liv med en engangsbetaling. Glem regninger, parabol, tv-kort, digital box, abonnement og alt andet. er der nogle der kender /ved noget om dette tilbud????
icon

Bedste svar af PeterA1 7 april 2014, 08:13

Prøv at Google firmaet - og tilføj test, anmeldelse eller lign.Der er flere firmaer der udbyder - men resultatet er det samme.... der er gennemgående er tale om svindel. Helt svindel kan man ikke bare kalde det - fordi deres software normalt virker udemærket til at lede videre til de pågældende kanaler. Men derfra skal du så selv købe adgang..... Og så er du jo lige vidt.Udbyderne af betalingskanaler (TV2, Viasat, Canal Digital osv.) har efterhånden ganske fine tjenester på nettet. De er ikke gratis - men de virker normalt. Og det er de tjenester du bliver ledt videre til.Internationalt findes der et meget stort antal kanalder der er frit tilgænglige. Langt hoveparten af de kanalder der ligger på Astra sattelitterne er FTA kanaler der frit kan modtages på enhver sattelitreciever - uden kort og andet pjat - men så er det uden danske tekster. Disse kanaler kan man i vidt omfang også finde frit tilgænglige på nettet. Dem får du også adgang til ved at tegne abonnement ved firmaet. Men der behøver du ikke at betale for at få dem at se.VhPeterSe original

4 Kommentarer

Omdømme 6
Badge +5
Kan vi få mere information? evt. et firma, eller program navn?

Jeg har fæet været ude for programmer der lovede alverdens TV for et engangs beløb, og det eneste den indeholdt var de gratis kanaler du kunne streame fra enkelte lande. Og det var IKKE de store TV kanaler (Amerika, havde f.eks. ikke CBS, NBC osv. Kun små kanaler fra landet. Danmark havde kun DR, og den kan man da sagtens se uden deres software Glad humørikon ) HUSK læs det med småt! Hvis det ikke er et firma placeret i DK, skal du være meget forsigtig. Og de gør ikke opmærksom på at der kan være Location spærringer (f.eks. at du ikke kan se en US station, med en DK IP).  DR kan du jo allerede se gratis.

Omdømme 6
Badge +1
Prøv at Google firmaet - og tilføj test, anmeldelse eller lign.

Der er flere firmaer der udbyder - men resultatet er det samme.... der er gennemgående er tale om svindel. Helt svindel kan man ikke bare kalde det - fordi deres software normalt virker udemærket til at lede videre til de pågældende kanaler. Men derfra skal du så selv købe adgang..... Og så er du jo lige vidt.

Udbyderne af betalingskanaler (TV2, Viasat, Canal Digital osv.) har efterhånden ganske fine tjenester på nettet. De er ikke gratis - men de virker normalt. Og det er de tjenester du bliver ledt videre til.

Internationalt findes der et meget stort antal kanalder der er frit tilgænglige. Langt hoveparten af de kanalder der ligger på Astra sattelitterne er FTA kanaler der frit kan modtages på enhver sattelitreciever - uden kort og andet pjat - men så er det uden danske tekster. Disse kanaler kan man i vidt omfang også finde frit tilgænglige på nettet. Dem får du også adgang til ved at tegne abonnement ved firmaet. Men der behøver du ikke at betale for at få dem at se.

Vh

Peter

tak for svar peter
Prøv denne

Den koster 35 € pr måned

Plus boksen som koster ca 300 €

my.ScandinavianIP.TV 

Du får ca 100 kanaler inkl danske, norske, svenske og engelske.

mvh

Besvar