TDC og YouSee Forum


Omdømme 6
Badge +3
Som mange af jer ved, så bliver TDC Privat lagt sammen med YouSee. Det betyder, at vi her på Forum kommer til at lave lidt ændringer, da vi naturligvis også skal gøre plads til vores gode venner i de blå farver, som nu skal skiftes til grønne.

Om lidt over 1 måned, vil vi flytte alt indhold og alle brugere fra TDC Forum herover til YouSee. Vi vil naturligvis forsøge at gøre sammenlægningen så simpel som mulig for både jer og TDC-brugerne. Derfor er vi netop nu i fuld gang med at opbygge nye kategorier, så vi også fremover kan adskille produkterne fra hinanden – det vil stadig være forskellige teknologier, som skal afspejles i kategorierne.

Ud over ændringerne i kategorier, så vil I også opleve en lille ændring i vores rank-struktur. Vi vil fremover benytte den samme struktur, som bliver brugt på TDC Forum: Spillekort i stedet for bælter/snip. Strukturen er den samme, så du vil beholde samme rank (på stigen), men det vil blot hedde noget andet.

Jeg vil løbende informere om ændringerne, så I altid kan holde jer opdateret. Stil endelig spørgsmål, hvis I sidder inde med nogle. Idéer til kategorier eller andet tages også imod med kyshånd.

PS: Vi er desuden i gang med at lave ændringer omkring søgefunktionen, som vil blive publiceret hurtigst muligt :)

/Nikolaj


Ingen kommentarer

Ingen kommentarer

Besvar