Spørgsmål

tdc besøg


besøg fra tdr , vi kommer mellem kl.7,30 til 16,00 . hvad vil i sige til at få besøg af håndværker , der stak sådanne tider ud?? tag lige fri hvergang vi besøger jer , en hel dag , det må være fordi der ikke er mange udbyder på market , ellers ville i ikke kunne mishandle kunderne sådanne , som i gør, det er bare ikke ok.Erik

2 Kommentarer

Omdømme 7
Badge +7
Det er sådan det er, det er sådan det altid har været, og det gøres næppe anderledes fremadrettet.
Det er svært at give precise tider, da det jo varierer hvor lang tid det tager hos den enkelte kunde.
Er man først på turen, så bliver det tidligt, og er man sidst, så bliver det sent, det kan endda være at der ikke kommer nogen, det er hørt flere gange.
Omdømme 7
Badge +6
Sådanne tider stikker alle håndværkere også ud når det drejer sig om noget i huset der skal serviceres.
Sådan en fik vi også fra VVS firmaet i sidste uge da de lige skulle kigge på vores utætte vandhane i badeværelset, så det vil du nok også komme til at opleve engang når du har brug for en VVS'er, elektriker eller what ever der lige skal ordne noget i boligen der er i stykker, at de altså heller ikke kan give et nøjagtigt tidspunkt på hvornår på dagen at de kan komme.

Det er der nemlig en ekstremt god grund til: Der er en kæmpe mangel på service folk på alle områder.
Grunden skal findes i alle de unge der hellere har lyst til at gå på gymnasiet og senere universitetet, end i stedet for at tage sig en erhvervsuddannelse, hvilket at realiteten de fleste af dem kun er egnet til fordi begavelsen ikke rækker til mere.
Har været ansat på SDU for service afdelingen og har i den tid set rigtig mange stortudende eller skide sure elever der var dumpet med et kæmpe brag til eksamen i de år jeg var ansat der.

Besvar