Sweet Page


Hej

Jeg har ved en fejl fået downloadet søgeprogrammet der hedder Sweet Page. Hver gang jeg lukker min browser op både Chrome og Internet Explorer kommer denne side med Sweet Page frem. Har prøvet og ændre startsiden de forskellige steder, men det hjælper ikke, næste gang kommer den frem igen. Har nogen en god ide til hvordan man afinstallerer dette program. Min PC opfører sig ikke helt normalt med dette program, er langsom og laver andre mærkelige ting.

10bj


7 Kommentarer

Hej med dig gå ind i kontrolpanelet og fjern program det må ligge der et sted find det og slet program der så kan det være du kommer helt af med hilsen Erik
Det har jeg prøvet. men kan ikke lige se hvad det skulle hedde. Hedder ihvertfald ikke Sweet Page!

Omdømme 1
Hej 10bj

Hvis du søger på ordet i google, kan du se der skal lidt skrappere midler i brug.

Jeg har fundet noget hos Eksperten.dk, som svarer på samme spørgsmål som dig. 

http://www.eksperten.dk/spm/989932

 

Om du vil lade den scanner søge på din maskine er op til dig. Jeg er altid forsigtig med at lade scannere kome i nærheden af min pc. 

 

Men vi kan da lige spørge nørderne her i forum, om de siger god for den skanner, eller de har et bedre forslag.

Det virkede fint med det scanner program.

Fjernelse instruktioner - http://soft2secure.com/knowledgebase/sweet-page-com

Når man så har installeret scanneren, som ovenstående er anbefalet: 

http://soft2secure.com/knowledgebase/sweet-page-com

 

- og den har fundet mange hundrede malware, etc. bliver man bedt om at betale 30 $ for at få renset computeren. Der må være en anden mulighed for at rense computeren.


For nylig, jeg har bestemt problem i min browser. Jeg don 'har nogen løsning til at komme sig efter disse Sweety Pages. Disse ondsindede webside indtaste lydløst ind i min browser og omdirigere mig til en anden ondsindet webside. Jeg fandt noget xoz.blackseatitanic.comer på min web. det forstyrrer mig meget.

så henviser jeg:-http://www.fjernespyware.com/sadan-fjernes-xoz-blackseatitanic-com-sadan-afinstallerer-xoz-blackseatitanic-com-xoz-blackseatitanic-com-fjernelse-guide

Det hjælper mig meget. Besøg videregiver site.

Besvar