Sidste nye Pressemeddelelse


Klik på grøn bjælke......


23 Kommentarer

Omdømme 5
Badge +5
Hvor?

Kilde: Klik her  Pressemeddelelse  •  2015-01-22 09:00 CETYouSee sætter speederen i bund på hastigheden for download, der fra 2. februar når op på 300 Mbit/s. 20 procent af kunderne kan være med på farten fra starten. Herefter rulles muligheden ud til lidt over en million tv-kunder i resten af YouSee-land i løbet af 2015.

Regeringens målsætning, om at alle danske husstande skal have adgang til minimum 100 Mbit/s i downloadhastighed inden 2020, bliver overhalet af virkeligheden for YouSees kunder langt før tid. Allerede i starten af februar kan de på Fyn og i Viborg få adgang til 300 Mbit/s. Det sker som følge af en massiv udbygning af coax-nettet, hvor der i løbet af 2015 investeres ca. 165 mio. kr.

”For at kunne tilbyde en hastighed på 300 Mbit, skal vi have opgraderet hele vores netværk. Det betyder, at vi samtidig får skruet op for kapaciteten i områder, hvor vi i løbet af året har oplevet overbelastning i nettet og dermed nedsat hastighed for nogle af vores kunder,” siger Jens Raith, direktør for YouSee Bredbånd.

Udrulning af 300 Mbit/s til resten af YouSee-land vil ske i en rækkefølge, der sørger for, at flest foreninger og kunder får adgang til den nye hastighed så hurtigt som muligt. Dog regner man fra YouSee ikke med, at kunderne vil stå i kø for at springe med på farten.

”Selvom vi streamer film som aldrig før, og vores færden på nettet generelt er hastigt stigende, overstiger 300 Mbit langt behovet for, hvad man har brug for i en gennemsnitlig husstand – selv hvis man er en storforbrugende familie,” siger Jens Raith.

Ifølge Forbrugerrådet Tænk anbefales en forbindelse på minimum 10 Mbit/s, hvis man skal have flere enheder på nettet samtidig; for eksempel tablet, fjernsyn og spillekonsoller. Skal enhederne kunne streame HD eller andet datakrævende, anbefaler rådet en forbindelse på minimum 20 Mbit/s.

”Det handler ikke om efterspørgslen nu og her men om at sende et signal til kunderne om, at coax-nettet er en teknologi med fremtid i. Vi har ca. 430.000 bredbåndskunder og deres behov skal vi være på forkant med og tage ansvar for,” siger Jens Raith.

Og grænsen, for hvor meget coax-nettet kan levere, er langt fra nået, melder YouSee. Mere avancerede modemmer, mere plads til bredbånd i kablerne og bedre teknologi, der kan presse flere data igennem nettet, vil gøre det muligt at levere symmetriske hastigheder langt over 1 Gbit/s.

Fakta:

 • YouSee investerer i 2015 ca. 165 mio. kr. på udbygning af coax-nettet, som bl.a. muliggør lanceringen af 300/60 Mbit/s-bredbånd.
 • Udbygningen af nettet består bl.a. i ø-delinger, så færre kunder skal deles om den samme kapacitet. Derudover indføres nye modemmer som standard, som kan håndtere 300 Mbit/s. Endelig har lukningen af analoge tv-kanaler frigivet plads i nettet til mere bredbåndskapacitet.
 • 300 Mbit/s rulles i første omgang ud til kunder på Fyn og Viborg, svarende til 20% af kunderne.
 • Pris: 449 kr. for en bredbåndsforbindelse på 300/60 Mbit/s.
Kopieret fra Kilde: Klik her

------------------------------------------------------------------

​YouSee lancerer 28.848.458.598.960 tv-pakkerPressemeddelelse  •  2015-02-04 08:50 CETDanskerne efterspørger mere frit valg i tv-pakkerne – og YouSee vil gerne imødekomme ønsket. Derfor satser selskabet nu på endnu mere valgfrihed med nye tv-pakker, der skal gøre det attraktivt for kunderne at sammensætte udvalget af kanaler i tv-pakken. Og antallet af mulige pakke-kombinationer er svimlende højt; over 28 billioner.

Da YouSee lancerede tv-pakker med Bland Selv tilbage i marts sidste år, var det en nyskabelse i markedet. Og siden er der blevet taget rigtig godt imod konceptet af de kunder, der har prøvet det. En undersøgelse viser, at kunder, der blander deres egne tv-pakker, er næsten 10 procent mere tilfredse end dem, der holder fast i de traditionelle pakker.

”Bland Selv er vores flagskib; vi har det på alle vores produkter, fordi det skaber glade kunder. Derfor skal vi have konceptet spredt ud til så mange som muligt – og gerne hurtigere end det sker i dag. Vi er overbevist om, at der stadig er mange kunder, som ønsker at blande deres egne tv-kanaler, men som endnu ikke har taget springet,” siger Jacob Mortensen, direktør for YouSee tv.

I de første pakker med Bland Selv hos YouSee var der mulighed for at blande kanalerne i Mellem- og Fuldpakken, hvor henholdsvis 10 og 39 kanaler kunne vælges frit. I den nye struktur er der kommet en pakke mere på banen, så der, udover de 10 og 39 kanaler, også kan blandes 20.

”I vores gamle Bland Selv-univers kunne du enten blande lidt eller meget. Der fandtes ikke rigtig noget midt imellem. Med den nye struktur får vi en ekstra pakke, som gerne skulle samle de kunder op, hvis behov lander et sted imellem de 10 kanaler i Mellempakken og de 39 i Fuldpakken,” siger Jacob Mortensen.

28 billioner kombinationer

Antallet af mulige kanaler, der kan blandes hos YouSee, er over 100. Med udgangspunkt i den mindste Bland Selv pakke, hvor der kan blandes ti kanaler, giver det 28.848.458.598.960 forskellige kombinationer af mulige tv-pakker, som kunderne kan blande selv. Dermed lægges der markant afstand til andre udbydere med valgfrihed i tv-pakkerne, hvor udvalget af kanaler er markant mindre.

”Regnestykket er mest for sjov. Men det viser alligevel, at valgfriheden er reel med et ocean af muligheder. Det er en vigtig pointe, at vores kunder kan vælge imellem alle vores kanaler – uden at det koster ekstra. Var Bland Selv en dyr løsning med et smalt udvalg af kanaler, ville konceptet klinge hult. ,” siger Jacob Mortensen.

Det er især kanaler med sport og underholdning, som er særligt populære blandt de kunder, der blander deres egen tv-pakke. Sport er dog en klar vinder med en andel på hele 46 procent.

Fakta om de nye Bland Selv tv-pakker:

 • Alle kunder skal købe en Grundpakke, der har 25 faste kanaler inkluderet
 • På toppen af Grundpakken vælges 10, 20 eller 39 kanaler
 • Der kan vælges mellem mere end 100 forskellige kanaler
 • Kanalerne kan udskiftes hver måned - kvit og frit
 • Adgang til Bland Selv-kanalerne kræver en tv-boks eller et kort og en kortlæser pr. tv.
 • De nye tv-pakker er tilgængelige fra 4. februar.
De mest populære Bland Selv-kanaler i YouSee:

 • TV3+
 • TV2 Zulu
 • Kanal 6
 • TV2 News
 • Canal 9
 • TV3 Puls
 • Kanal 4
 • TV3 Sport 1
 • TV2 Charlie
 • TV3 Sport 2
YouSee er Danmarks største udbyder af kabel-tv og næststørste udbyder af bredbånd med næsten 1,2 mio. kabel-tv-kunder og ca. 440.000 bredbåndskunder. YouSee distribuerer ca. 150 forskellige tv-kanaler, som udbydes i tv-pakker og som à la carte kanaler som supplement til Grundpakken. YouBio er YouSee's on demand videotjensten på det åbne internet. YouSee er en del af TDC-koncernen.

KILDE: Pressemeddelelse kopieret fra Yousees side.

YouSee skruer massivt op for superbredbånd Pressemeddelelse  •  2015-05-19 09:00 CESTundefinedHurtigere internet, men til samme pris. Som led i en stor strategisk bredbåndssatsning får alle YouSees mere end 400.000 bredbåndskunder i løbet af de kommende uger øget deres internethastighed til minimum 50 Mbit/s. Fire ud af ti løftes til 100 Mbit/s. Dermed bliver YouSee Danmarks suverænt største udbyder af superbredbånd.

”Vi danskere bruger nettet som aldrig før. Vi ser HD-tv, streamer film, serier og sport og spiller computerspil over nettet. Og ofte det hele på samme tid i samme husstand. Bredbånd er simpelthen blevet livsnerven i den digitale hverdag. Stadig flere af vores kunder efterspørger højere hastigheder. Derfor opgraderer vi nu alle vores kunder,” fortæller YouSee-direktør René Brøchner.

Alt under 50 Mbit/s er fortid
Alle hastigheder under 50 Mbit/s bliver fortid hos YouSee. Og allerede senere i år vil YouSee tilbyde hastigheder på 300 Mbit/s til halvdelen af alle danske husstande. Dermed kommer YouSee til allerede i 2015 at være den største bidragyder til at nå regeringens erklærede målsætning om, at alle danskere i 2020 skal have adgang til minimum 100 Mbit/s i deres eget hjem.

”Vi er i fuld gang med en historisk stor opgradering. Inden nytår har alle med adgang til YouSees kabelnet mulighed for 300 Mbit-bredbånd. Og vi er ved at klargøre nettet til hastigheder på over 1.000 Mbit/s – også kaldet gigabit-forbindelser. Med vores nuværende teknologier er vi allerede i dag klar til at dække både kundernes nuværende og fremtidige behov," uddyber René Brøchner.

Største opgradering nogensinde
Med opgraderingen stiger hastigheden YouSees bredbåndskunder fra et gennemsnit på 28 Mbit/s i dag til 75 Mbit/s. Aldrig før har så mange danskere fået så markant højere hastighed på så kort tid.

”Følger man bredbåndsdebatten herhjemme, får man let det fejlagtige indtryk at eneste mulighed for at nå de helt høje hastigheder kræver, at man graver veje og forhaver op. Det er ganske enkelt forkert. Allerede i dag tilbyder YouSee 100 Mbit/s til over én mio. danske husstande,” konstaterer René Brøchner.

Hvor meget den enkelte kunde får løftet sin hastighed afgøres af, hvilken hastighed kunden har i dag. For alle kunder gælder, at det sker til samme pris, som kunden betaler i dag.

På yousee.dk er det muligt at se, hvilke adresser der allerede har adgang til 300 Mbit/s.

FAKTA om YouSee opgraderingen
Opgraderingen starter 19. maj og slutter start juni 2015. Selve opgraderingen sker udelukkende fra centralt hold

I alt bliver ca. 400.000 kunder opgraderet til enten 50 Mbit/s eller til 100 Mbit/s. Prisen forbliver uændret.

YouSee har samtidig fjernet grænsen for fair use, så ingen kunder behøver at bekymre sig om deres forbrug

YouSee opererer ikke med ”op-til-hastighed” men garanteret hastighed

YouSee er Danmarks største udbyder af kabel-tv og næststørste udbyder af bredbånd med næsten 1,2 mio. kabel-tv-kunder og ca. 440.000 bredbåndskunder. YouSee distribuerer ca. 150 forskellige tv-kanaler, som udbydes i tv-pakker og som à la carte kanaler som supplement til Grundpakken. YouBio er YouSee's on demand videotjensten på det åbne internet. YouSee er en del af TDC-koncernen.

Omdømme 5
Badge +5
Nice move!

Foreningskunder med specielle hastigheder vil ikke blive opgraderet, da de beholder deres specielle hastigheder og priser.

Omdømme 7
Badge +8
Det er sikker ikke "kun" foreningskunder med specielle hastigheder, der sikkert ikke får ændret hastighed. Har man 80/30 hvad får man så - en lang næse?

Omdømme 5
Badge +5
joern skrev:
Det er sikker ikke "kun" foreningskunder med specielle hastigheder, der sikkert ikke får ændret hastighed. Har man 80/30 hvad får man så - en lang næse?

Du får 100/30 :D

Pressemeddelelse - Publiceret 2015-06-23 08:30

 Pressemeddelelse 2015-12-08 10:11

Ny TDC-organisation skal skabe de bedste kundeoplevelser

Omdømme 5
Badge +5
Nu kan alle YouSee-kunder få 300 Mbit

Efter en rekordstor opgradering kan YouSee nu tilbyde 300 Mbit bredbånd til samtlige eksisterende og potentielle kunder. Det vil sige, at 1,3 mio. danske husstande nu har adgang til internethastigheder, der er tre gange hurtigere end Folketingets officielle målsætning på 100 Mbit i 2020. Dermed understreger YouSee sin position som Danmarks førende udbyder af superbredbånd – det vil sige internethastigheder på mindst 100 Mbit.

Det er under et år siden, at YouSee meldte ambitionen ud, at alle husstande med adgang til coax-nettet – i daglig tale ofte kaldet YouSee-nettet – inden et år skulle have adgang til mindst 300 Mbit. En ambition, der altså nu er en realitet.

Omdømme 6
Badge +3
Hej Emil,

Jeg så slet ikke dit opslag, før jeg var gået igang med at lave et om netop samme emne i nyhedssektionen :)

Det er virkelig en skøn nyhed og en rigtig god udvikling!

Vh

Nikolaj

Omdømme 7
Badge +8

Nu kan alle med YouSee Bredbånd få 300 Mbit

Vi har nu opgraderet YouSee Bredbånd, så vi kan tilbyde 300 Mbit til alle jeres medlemmer/beboere. Det betyder, at det går rigtig hurtigt, når de har behov for at streame i høj kvalitet og downloade tunge filer. Samtidig betyder udbygningen af nettet en øget kapacitet, hvilket er med til at sikre kvaliteten for alle i nettet.

Vær opmærksom på at nettet i jeres forening skal opfylde en række betingelser for at jeres medlemmer/beboere kan få 300 Mbit. Tag gerne fat i din konsulent og hør mere.

Hvert halvår udgiver Energistyrelsen sit statistiske overblik over telebranchen. Rapporten viser, at den gennemsnitlige hastighed på bredbånd på kabel tv-nettene nu, for første gang, er højere end på fiber. Tallene betyder, at danskere med bredbånd via kabel-tv-net nu typisk har en højere downloadhastighed end danskere med en fiberforbindelse. I dag er hastigheden i gennemsnit for samtlige YouSee-kunder steget til 88 Mbit.

For mange danskere er høj hastighed på internettet lig med en fiberforbindelse. Med denne statistik er det tydeligt, at billedet er mere nuanceret og at coax er en fremtidssikret teknologi.

Endnu højere hastigheder
Vi går nu skridtet videre mod endnu højere hastigheder i coaxnettet. Inden længe går vi i gang med etablering af 500 Mbit, som på sigt skal tilbydes alle medlemmer/beboere med YouSee Bredbånd.

Vi justerer på YouSee Mobil abonnementer

Vi ønsker at forenkle vores mobilabonnementer og fokusere endnu mere på tjenester og underholdning, som følger med abonnementerne. Samtidig er mobilmarkedet under konstant forandring. Derfor ændrer vi løbende produktindhold og pris. Vi bestræber os altid på at have attraktive mobilabonnementer og fordele til jeres medlemmer/beboere – som eksempelvis det nye Mobilopsparing.

Fra 25. januar justerer vi flere YouSee Mobil abonnementer. Fremover vil der være tre abonnementer at vælge mellem, som alle kan købes online, i kundeservice og butik.

Basis udgår, og indholdet i Small abonnementet ændrer vi fra 12 til 8 timers tale og fra 6 til 4 GB data. Mobilopsparing indgår fortsat i produkterne.

Ingen ændringer for nuværende mobilkunder
Der sker ingen ændringer for de af jeres medlemmer/beboere, som allerede har mobilabonnementer. De har stadig adgang til de samme tjenester og underholdning, ligesom priserne fortsætter, som de er i dag.

I løbet af næste uge kan du hente opdaterede brochurer på vores hjemmeside med de mobilpakker/abonnementer, som er gældende for nye mobilkunder fra 25. januar.

HBO Nordic lukkes for salg til nye bredbåndskunder

Fra 27. januar kan HBO Nordic kun købes som tillæg til YouSee Plus. Fremover er det derfor ikke muligt at få HBO Nordic sammen med YouSee Bredbånd. Bemærk at ændringen kun gælder nye bredbåndskunder. Eksisterende bredbåndskunder, som har HBO Nordic i dag, fortsætter uændret, indtil de selv opsiger HBO Nordic.

Omdømme 5
Badge +5
 •  Kig før du poster ;)

 • Omdømme 7
  Badge +8
  Emil skrev:
  @joern Kig før du poster ;)

  Nu var det ikke en pressemeddelelse, men en mail fra YouSee, der omhandlede en del mere end omtalen af hastigheden på bredbånd. Det ville du have set, hvis du havde læst det hele og ikke kun begyndelsen. ;)

  Omdømme 5
  Badge +5
  Danmarks største udbyder af højhastigheds-bredbånd skruer igen op for internethastigheden. Denne gang ved en netværksopgradering, der giver kunder adgang til internethastigheder på 500 Mbit.

  I første omgang får godt 100.000 husstande fordelt over hele landet adgang til 500 Mbit-bredbånd – antallet øges gradvist over året. Sideløbende påbegyndes udrulning af 1 Gigabit, som forventes færdig ved udgangen af 2017, hvorefter alle kunder kan tilbydes giga-bredbånd.

  ”Det er allerede anden gang i år, YouSee runder en milepæl i bredbåndsudviklingen i Danmark. For to uger siden meldte vi os klar med 300 Mbit til samtlige danske husstande med adgang til det såkaldte coax-net. Nu skruer vi op til 500 Mbit,” fortæller YouSee-direktør René Brøchner.

  YouSee klar med 500 Mbit-bredbånd

  Omdømme 7
  Badge +8
  Modtaaget mail:

  Fri data til YouSee Mobil-kunder

  Fra 1. marts helt frem til 31. maj i år får alle medlemmer/beboere med YouSee Mobil fri data på Danmarks bedste mobilnetværk. Vi fejrer nemlig, at TDC og YouSee er blevet lagt sammen til et endnu bedre YouSee, med det bedste fra begge selskaber.

  Fri data gives automatisk til alle med YouSee Mobil, som har et mobilabonnement med data og er oprettet som kunde før 1. marts i år. Fri data gælder også medlemmer/beboere, der har tilvalgt en datapakke eller som har bestilt nummerportering før 1. marts 2016. Fri data koster ikke ekstra og mobilkunderne får automatisk deres normale datamængde igen efter 31. maj i år.

  Medlemmer/beboere med YouSee Mobil oprettet efter 1. marts 2016, Mobilt Bredbånd eller et forbrugsafregnet mobilabonnement får ikke fri data. Fri data gælder kun i Danmark.

  Vi fortæller jeres medlemmer/beboere om dette via mail, brev og SMS de kommende dage.

  joern skrev:
  Modtaaget mail:
  Fri data til YouSee Mobil-kunder

  Medlemmer/beboere med YouSee Mobil oprettet efter 1. marts 2016, Mobilt Bredbånd eller et forbrugsafregnet mobilabonnement får ikke fri data. Fri data gælder kun i Danmark.

  Vi fortæller jeres medlemmer/beboere om dette via mail, brev og SMS de kommende dage.

    

  Tak for oplysningen!

  Hvad med os der ikke er medlemmer af en boligforening, men betaler troligt hver måned for sit mobilabonnement.  Hvilke tilbud er der til os?  

  Omdømme 7
  Badge +8
  Det gælder alle mobilkunder. Jeg har ikke mobil via min ejerforening. Foreningsmobil findes ikke hos ejerforeningen. Det gælder ogdå dig.:-)
  TDC grups:
  Fun facts: Det vidste du ikke om din mobil

  http://www.mynewsdesk.com/dk/tdc-a-s/pressreleases/fun-facts-det-vidste-du-ikke-om-din-mobil-1594665
  Så længe man bare kan nøjes med Grundpakken så er jeg glad. Ellers forsvinder jeg ihvertfald som kunde
  Omdømme 7
  Badge +7
  http://www.recordere.dk/2016/10/blockbuster-vi-udskifter-paanaer-kunderne/
  YouSee skærper kundeservicefokus yderligere

  citat:
  Hos YouSee lukker man nu ned for salgsafdelingen i Aarhus for i stedet at flytte endnu flere kræfter over i kundeservice. Et naturligt skridt videre i den igangværende proces, hvor fokus i langt højere grad rettes mod de mange eksisterende kunder i YouSee.
  citat slut.
  http://www.mynewsdesk.com/dk/yousee/pressreleases
  Omdømme 7
  Badge +5
  Tja, noget skulle jo gøres, efter at mange Yousee medarbejdere i kundeservice er holdt op ifb. med outsourcing til amerianske Siebel, hvor man bl.a. betjener kunderne i London.

  Held og lykke til Yousee

  Besvar