Pressemeddelelser


Omdømme 1
TDC og YouSee klar med ubegrænset læsning til danskerne
 

http://presse.tdc.dk/pressemeddelelser/tdc-og-yousee-klar-med-ubegraenset-laesning-til-danskerne-996480 


6 Kommentarer

Omdømme 1
Kilde. Se llink

citat:

-----------------------------

Pressemeddelelse

Danskere får færre spam-mailsPubliceret

2015-01-21 09:00
Danskere får færre spam-mails

7,5 milliarder uønskede mails. Så mange såkaldte spammails blev i løbet af 2014 fanget i TDC’s spamfilter, der beskytter private internetkunder. Det viser en årsopgørelse over trusselsbilledet mod danske internetkunder, som TDC har udarbejdet.

7.502.280.633 spam-mails
Helt præcist har TDC i 2014 registreret i alt 7.502.280.633 spam-mails, som dermed aldrig nåede frem til kundernes indbakker. Trods det store tal ser TDC faktisk en tendens til, at antallet af spam-mails målrettet danske internetkunder set over hele året har været faldende. Efter et højt spam-niveau både i sidste halvdel af 2013 og i starten af 2014, hvor marts måned toppede med næsten 1 milliard spam-mails på bare én måned, er mængden af spam faldet og har henover året stabiliseret sig på et relativt lavt niveau. 

”Det er selvfølgelig positivt, at vi har et effektivt spamfilter. Men vi må ikke glemme, at ligesom alt anden teknologi er i konstant udvikling, sidder der også nogle bagmænd og opfinder nye kreative måder til at spamme almindelige internet-kunder. Den udfordring, skal vi selvfølgelig fortsat være klar til at imødegå,” fortæller TDC’s tekniske sikkerhedschef, Lars Højberg med henvisning til, at spam-bagmænd hele tiden finder nye måder at udforme spammails på for at bevæge sig under radaren. Desuden inficerer bagmændene løbende intetanende brugeres computere for at etablere såkaldte botnets, der så uden ejerens viden kan misbruges til at udsende spam fra.

”Normalt kan den daglige mængde af spam være meget varierende. Vi kan se ganske tydeligt, at hver gang der bliver lukket ned for et botnet på internettet, så falder mængden af spam drastisk. Det varer dog kun ved, indtil det lykkes bagmænd at inficere nye computere og oprette nye botnets,” fortæller Lars Højberg.

Mindre spam per kunde
Når TDC gør 2014 op, er det ikke kun den samlede mængde af spam-mails, der er faldet. Også andelen af hvor mange mails, der er spam – i fagsprog kaldet spam-procenten - er faldet en smule. I første kvartal af 2014 var det således 87,97 % af samtlige mails, der blev sendt ind i TDC’s netværk, der var spam. I sidste kvartal af 2014 var det tilsvarende tal faldet til 83,02 %. 

Den faldende mængde af spam kan også aflæses i, hvor mange spam-mails, der hver dag rettes mod den enkelte danskers indbakke. I årets første kvartal blev hver enkelt TDC-kunde i gennemsnit forskånet for mere end 26 spam-mails hver eneste dag. I det sidste kvartal af 2014 lå gennemsnittet på lige knap 20 daglige spam-mails per kunde.

TDC SPAM-STATISTIK
2014 Spam-mails Spam-procent
Januar 735.348.184 86,57%
Februar 851.728.399 88,71%
Marts 903.711.183 88,42%
April 467.547.833 80,56%
Maj 464.803.710 79,78%
Juni 662.175.908 85,71%
Juli 546.463.039 84,71%
August 524.289.570 82,42%
September 536.762.931 82,11%
Oktober 555.923.109 82,06%
November 633.825.022 84,02%
December 619.701.745 82,88%
Spam-mails: Antal mails fanget i TDC's spam-filter
Spam-procent: Andel af spam i forhold til samlet antal mails
Kilde: TDC

Graf over antallet af registrerede spam-mails måned for måned er vedhæftet
Omdømme 1
Kilde:  TDC's webside for pressemeddelelser

-----------------------------------------------------------------------------------------------

Pressemeddelelse

TDC skruer op for mobildækningen i NordjyllandPubliceret

2015-02-13 09:58

TDC skruer op for mobildækningen i Nordjylland

TDC har det seneste år været i fuld gang med at forbedre mobildækningen i hele Danmark. I denne uge bliver 3G-mobildækningen forbedret i Nordjylland. Mens arbejdet står på, kan det dog betyde kortere udfald i mobildækningen.

I de seneste måneder har teknikere opgraderet TDC’s mobilmaster i Nordjylland til den nyeste 4G-teknologi. Sideløbende med opgraderingen til 4G har TDC også gjort 3G-antennerne klar til at anvende det længere rækkende 900 MHz-frekvensbånd. Et teknologiskifte som TDC i denne weekend er klar til at sætte i drift. I fagsprog kaldes dette en refarming.

”Når vi refarmer, skaber vi et markant bedre mobilnetværk til vores kunder. De får et sammenhængende 3G- og 4G-netværk og især en væsentlig bedre 3G-dækning. Det er vigtige parametre for os at stemme overens med de resultater, vi har fra refarmingen af Sjælland, hvor vi har kunnet måle væsentlig bedre lydkvalitet og langt højere datahastigheder end tidligere,” fortæller Kim Søgård, der som strategidirektør i TDC er ansvarlig for udbygningen af TDC’s mobilnet.

Nordjylland er sidste stop
Over 3.300 af TDC’s 3.400 mobilmaster er allerede blevet opgraderet til den nyeste teknologi, der giver højere internethastigheder over mobilnettet.

”Det går rigtig stærkt med opgraderingen af vores netværk. Vi er lige nu to måneder forud for vores oprindelige plan. Det betyder, at vi er ganske tæt på vores målsætning om at kunne tilbyde 4G-dækning til 99,5 pct. af alle danskere i løbet af 2015,” forklarer Kim Søgård.

Efter refarmingen af Nordjylland, som sker i den kommende weekend, er den fysiske del af opgraderingen færdiggjort i hele landet. Fra uge 8 bliver de sidste finjusteringer lavet, og i marts 2015 vil TDC være færdig med at skifte udstyr og refarme alle godt og vel 3.400 mobilmaster i hele Danmark.

FAKTA:


  • Samlet set har TDC udvidet godt 2.300 master med 4G. Det betyder hurtigere download af filer  samt bedre oplevelse ved onlinestreaming.
  • 2.500 master får ved teknologiomlægningen af 900 MHz-båndet 3G samtidig med, at 2G opretholdes. Det betyder, at kunderne opnår bedre indendørsdækning for 3G-tale samtidig med, at de opnår en talekvalitetsforbedring, når flere samtaler gennemføres på 3G.
  • 500 af de master, der nu får forbedret 3G, havde på forhånd ikke 2G. Det betyder, at der efter refarmingen også bliver tale om en forbedret 2G-dækning, der primært bliver benyttet til samtaler.

Omdømme 1
Kilde:  TDC's webside for pressemeddelelser

-----------------------------------------------------

Pressemeddelelse

Cyberangreb mod virksomheder bliver voldsommerePubliceret

2015-03-12 11:57

Cyberangreb rettet mod virksomheder bliver voldsommere, viser en ny trusselsrapport fra TDC. Det er første gang, at TDC udgiver en rapport, hvor teleselskabet analyserer såkaldte DDoS-angreb mod TDC-kunder. Analysen bygger på et tre-cifret antal angreb rettet mod TDC-kunder i 2014.

- Vi må konkludere, at de kriminelle udvikler deres arsenal i takt med, at vi – sikkerhedsleverandørerne – får stadig mere avancerede sikkerhedsløsninger i vores værktøjskasse, fortæller TDC’s tekniske sikkerhedschef.

Læs hele pressemeddelelsen her.

--------------------------------------------------------------------------


Omdømme 1
Så er der to nye Pressemeddelelser 2015-03-31 09:00 CESTMed en landsdækkende opgradering af mobilnettet har Danmarks største teleselskab, TDC, sat Europa-rekord i netværks-udbygning. Dermed er TDC klar til at tilbyde alle danskere en markant bedre mobildækning.

Over de seneste 14 måneder har TDC opgraderet samtlige af selskabets over 3.400 mobilmaster. Nye teknologier og længere rækkevidde betyder et kvalitetsløft til alle mobilbrugere på TDC’s net. Efter planen skulle mobilnettet først være klar i december 2015, men er nu færdigt ni måneder før tid. Det gør det til den både hurtigste og mest omfattende mobilopgradering i Europa til dato.


Læs mere: Bedre mobildækning.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------​Blockbuster vil teste digital slikpose

•  2015-04-01 08:10 CESTKunder hos filmtjenesten Blockbuster får måske snart mulighed for at købe en digital slikpose samtidig med, at de lejer film på nettet. Den TDC-ejede digitale filmbutik planlægger at indføre avanceret 3D-printteknologi, som bogstavelig talt kan levere slikblandinger direkte til kunderne via nettet.

”3D-printteknologien udvikler sig med rasende fart i disse år, og producenterne er nået virkelig langt med at udvikle printere til fødevareformål herunder slik. Det er oplagt at undersøge, om vi kan udnytte teknologien til at skabe en unik digital filmoplevelse,” siger Casper Hald, leder af Blockbuster i TDC.


Læs mere: Blockbuster vil teste digital slikpose

Omdømme 1
Kopieret fra TDC's pressemeddelelser TDC vil rydde op i mobiljunglen


Over en halv million TDC mobilkunder får i disse måneder opgraderet deres abonnementer kvit og frit. Det er 250.000 TDC mobilkunder, der automatisk bliver løftet over på de nye mobilabonnementer med mere indhold, der lanceres i denne uge, og yderligere 280.000 kunder, som får mere data og flere minutter for samme pris.

Langt størstedelen af kunderne har allerede fået besked om om de forbedrede mobilpakker og de sidste kunder modtager i disse dage kommunikationen fra TDC. Frederik Sjørslev Søgaard, direktør for TDC Privat forklarer om den omfattende opgradering:

"Det handler om at være mere proaktive over for vores kunder, for jeg har stor forståelse for, at det ikke altid er let at overskue mobilabonnementerne. Udover det ekstra indhold til kunderne, har vi derfor også arbejdet hårdt på at udvikle og forenkle de abonnementer, vi har på hylderne. Faktisk har vi i de seneste tre år skåret antallet af abonnementer ned fra at have 16 forskellige til nu at tilbyde tre, og det er ingen hemmelighed, at jeg har flere idéer på tegnebrættet for at gøre det endnu lettere at være mobilkunde hos os."

Med de tre abonnementer i salgsvinduet tilbydes det populære ekstra abonnement fortsat til 99 kr. som tilvalg, ligesom kunderne får en sikkerhedspakke, samt film, tv-serier og musik med i købet.

Tiltrængt oprydning

Udover at styrke TDC Privats konkurrenceevne, så er tiltaget sat i søen for at rydde op i bunken af abonnementer, der er vokset i takt med, at den teknologiske udvikling har taget fart. Eksempelvis er der sket en fordobling i brugen af data i løbet af de seneste måneder.

"For at kunne følge med kundernes behov, har vi gennem tiden introduceret rigtig mange abonnementstyper. Nu laver vi en tiltrængt oprydning og gør hvad vi kan for samtidig at sikre, at vores kunder har abonnementer, der matcher det gennemsnitlige forbrug, vi ser i markedet i dag", siger Frederik Sjørslev Søgaard.

TDC har taget skridtet videre for at sikre, at kundernes abonnementer er tidssvarende, og derfor har yderligere 550.000 kunder modtaget servicetjek-breve med en påmindelse om at gennemgå deres abonnementer.

"Udviklingen i mobilforbruget er i konstant bevægelse, derfor er det vigtigt at vores kunder med jævne mellemrum sikrer, at de har det rigtige produkt. Vi ringer proaktivt til alle kunder vi har tilladelse til at ringe til, og alle øvrige kunder kan jeg kun opfordre til at kontakte TDC for at sikre at abonnement og behov matcher", siger Frederik Sjørslev Søgaard.

Opgraderingen af mobilkunderne og de tre nye mobilabonnementer ændrer ikke ved, at TDC kunder fortsat har fri data indtil den 31. juli.

Fakta om den nye mobilportefølje:

TDC’s nye mobilportefølje er blevet opgraderet med mere data og består af tre basisabonnementer, med mulighed for køb af op til fire ekstra abonnementer, der er magen til basisabonnementet, for kun 99 kroner pr. abonnement. Alle mobilkunder vil få adgang til:

  • -TDC CloudDisk 50GB – Automatisk backup af alle dine billeder og filer gemt et sted med mulighed for at dele med venner og familien
  • -TDC Play Film og Seriepakken – fri adgang til masser af film & serier
  • -4G – på Danmark bedste netværk
Ønsker familien adgang til flere fordele, kan man nemt opgradere alle familiens abonnementer og få adgang til:

  • -TDC Play Musik – Fri adgang til millioner af musiknumre
  • -TDC Rejseklar EU – Giver familien adgang til Fri Tale i 33 lande og fri SMS og MMS til danske numre og 100MB data
Læs meget mere på tdc.dk/mobilpakker


TDC Group er Skandinaviens foretrukne udbyder af kommunikationsløsninger og home entertainment. Døgnet rundt sikrer koncernen millioner af skandinaviske husstande hurtig og let adgang til musik, tv og film på alle platforme, når som helst og hvor som helst. TDC Group ejer og driver fiber-, kobber-, coax- og mobilnet og er med sit pan-nordiske netværk den vigtigste udbyder af avancerede netværksløsninger til både store og små virksomheder.

Omdømme 1
Pressemeddelelse - Publiceret 2015-06-23 08:30

Besvar